2016. november 15., kedd

Waltz7 - Wellness élmény a zuhany alatt | Teszt


Mindig is szerettem a különlegesebb fürdőtermékeket, de eddig csak kádfürdőzéshez találtam ilyen példányokat. Most viszont végre új fejezetet nyithatunk a zuhanyzás történetébe ezekkel a zuhanytablettákkal!


Ugye milyen furán hangzik? Zuhanytabletta. Ha megnézitek a lentebbi képet talán egy picit közelebb kerül a megoldás, hogyan is kell elképzelni ezt az egészet. A zuhagytálcába helyezve - a lefolyótól távol - a kis tabletta vizzel érintkezve igazi aromaterápiás élményt varázsol a kabinba. Mikor viz ér hozzá enyhén pezsegni kezd és már szabadulnak is fel a mennyei illatok.Tehát a működése roppant egyszerű, bárhol és bármilyen zuhanyban bevethető - még kádban történő zuhanyzáskor is.


Egy kis hivatalos információ a Waltz7 márkáról

A WALTZ 7 zuhanytabletták védett formulájának kifejlesztése Bécsből kiindulva, német gyógyszerészeti eljárástechnikai specialistákkal együttműködve történt. Az illatok megalkotását francia parfümkészítők végzik gondosan válogatott, magas minőségű illóolajok felhasználásával, természetesen vegán módon. A WALTZ 7 európai piacvezető a zuhanyzási termékek szegmensében, és immár számos országban elérhető. 

Használata egyszerű:
  1. Nyissuk meg a zuhanyt, Használati utasítás nélkül, minden zuhanyzóban azonnal felhasználhatjuk
  2. Helyezzük el az Aroma Tabs zuhanytablettát Lágyan feloldódik a vízben, és kellemes illata betölti a zuhanyzót
  3. Élvezzük az illatokat Ellazítják, inspirálják, vitalizálják a testet és a lelket


Három különböző hangulat a zuhany alatti rövid kikapcsolódáshoz:

  1. Relaxing Lavender a levendula illatával kényezteti a lelket, és álomba ringat
  2. Inspiring Lemongrass a citromfű aktiválja az érzékeket, és felébreszti a kreativitást
  3. Energizing Mint a menta felpezsdíti a hangulatot, és felfrissíti a testet




 Ebben a cuki kis szettben mindhárom illatból található egy aroma tabs, igy lehetőségem volt mindet kipróbálni. Sajnos viszont mióta várandós vagyok rosszul leszek a mentolos dolgoktól, de annyira hogy még a fogkrémem is le kellett cserélnem mentol mentesre, ugyhogy ennek a szettnek a mentolos példányát átengedtem páromnak kipróbálásra. A másik kettőt viszont azonnal bevetettem egy kis lazitáshoz!

Elsőként a levendulást próbáltam ki, nagy levendula rajongóként szinte természetes volt. Ez az illat azt igéri hogy segit kikapcsolni és álomba ringat. Nos, ez bevált, hihetetlen élmény ahogy a levendula kissé szúrós, virágos illata egyre intenzivebben veszi be magát az orromba és szinte érzi az ember ahogy a tüdejéig hatol. Ahhoz tudnám hasonlitani mint mikor a szaunában egy jó adag illatos olajat löttyintenek az izzó kövekre, ahogy engedtem magamra a finom meleg vizet teljesen ez az élmény jött elő. A tablettát a zuhanytálca legcsücskébe tettem kezdetnek, igy kevesebb viz érte kezdetben, és igazán enyhe illatot árasztott. Majd bentebb húztam a vizsugár alá és úgy volt a tuti, igazi aromaterápiás élmény. Nem kell attól tartani egyébként hogy a viz lemossa a lefolyóba, mert egész fürdés alatt meg se mozdult a helyéről. Ami meglepő volt még az az hogy iszonyat sokáig tart egy tabletta, én mondjuk amúgy is imádom magamra folyatni a forró vizet, de most ugye néztem hogy "meddig lehet" és csak pilláztam hogy még mindig...még mindig...

Következő nap a citromost vetettem be, kicsit tartottam tőle hogy olyan "fura" mű illata lesz de szerencsére nem. Ezt is ugyan úgy kezdetben a zuhany sarkában helyeztem el, de ez már igy is elég intenziv friss és citrusos illatot árasztott igy ott is maradt a zuhanyzás végéig. Tényleg felfrissitett, olyan volt mint egy hideg limonádé egy meleg nyári napon. Viszont igy hogy kint maradt a sarokban kb a fele fogyott el, pedig jó hosszan kiélveztem itt is a wellness élményt. Párom ment is rögtön utánam fürcsizni és nem értette honnan jön ez a finom citrusos illat :)

A zuhanytálcán nem hagy foltot!



Köszönöm a lehetőséget a Waltz7-nek hogy részesülhettem egy igazi wellness újdonságban amit bárki-bármikor az otthonában is élvezhet. Szerintem szuper újdonság ez a fürdőtermékek piacán, és igy karácsonyhoz közeledve szerintem jó kis ajándék is lehet belőle a fürdőzés szerelmeseinek. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger