2015. március 19., csütörtök

Sokoldalú blogger díjat kaptam!

A díjat Lollitól kaptam, ezúton is köszönöm neki! 7 random tényt kell megosztanom magamról , próbálok olyan dolgokat írni ami még nem volt és lehetőleg van is aktualitása, illetve érkeztek kérdések erre vonatkozóan emailben vagy itt a blogon.

1. Áprilisban lesz egy éve hogy nem dohányzom. Míg babát vártam egyáltalán nem jutott eszembe hogy hiányozna a cigi, de mostanában már néha sajnos gondolok rá. Szerencsére szoptatás alatt nem vinne rá a lélek hogy meggyújtsak egyet is de nagyon félek attól hogy ha vége ennek az időszaknak akkor nem lesz ami visszatart majd. Tényleg nagyon félek ettől és sokat rágódok is ezen, még rossz álmaim is szoktak lenni ezzel kapcsolatban...

2. Nem vagyok házas (ezt rengetegen kérdezték) és későbbre tervezzük az esküvőt. Igazából vannak ennél sokkal fontosabb problémáink is az életben (el kéne költözni). Meg aztán nem hinném hogy a papír erősebb kapocs mint egy gyermek. Eljegyzésünk volt és gyűrűt is kaptam - ez még szokott kérdésekben felmerülni :)

3. Hogy hiányzik-e a munkám és úgy általánosan a régi életem? Igen. Nagyon hiányzik a munkám és ezt nagyon nehéz bevallani önmagamnak is, nemhogy leírni. A régi életem annyira nem hiányzik mert sok minden megmaradt azért belőle, nem kell aggódni, csak jöttek pluszban más - szép - dolgok és elfoglaltságok. Néha kevesebb időm van bármire is, de kezdem megszokni és többet szánok a jó szervezésre. 

4. Nálam minden virágzó cserepes virág elpusztul. Jelenleg egy rózsa haldoklik a háló ablakában és egy kis lila virágos valami az étkezőasztalon. Sajnálom őket nagyon de tudom mi lesz a végük. 

5. Rákaptam a Győri édes kekszekre...van hogy egy nap egy egész zacsival betermelek :( De amúgy bármilyen keksz jöhet!

6. Idén talán háromszor ha sminkeltem, de nagyon hiányzik ez is. Viszont egyre több időt szánok a bőrápolásra azon belül is az arcbőröm kap kitüntetett figyelmet. Imádom az arcmaszkokat.

7. Az utóbbi időben mindent online vásárolok, még a gyógyszereket is. Rohadtul idegesít ugyanis hogy ahányszor bemegyek/megyünk egy patikába biztos nincs az amit keresnénk. Egyszer az egyik patikusnak be is szóltam hogy tök jó hogy minden gyógyszertárban csak c-vitamin meg algoflex van, ha mást akar az ember az persze nincs. Tudom nem ő tehet róla de kijött belőlem. Mostanában egyébként is elég sok minden idegesít...

+1 ezen a laptopon nincs hosszú i és már nagyon idegesit...

És akiknek továbbadnám a díjat, bár nem ellenőriztem megkapták-e már mástól:
+az olvasóim!

1 megjegyzés:

Barbi Beauty and Lifestyle írta...

Nagyon szépen köszönöm! El se tudom mondani ezért mennyire hálás vagyok neked :) Életem első ilyen díja KÖSZÖNÖM

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger