2015. március 24., kedd

Húsvéti Lush haul (+VIDEO)

Olyan rég vásároltam már Lush termékeket hogy mikor megláttam a húsvéti kinálatot egyszerűen nem tudtam ellenállni neki!
Meg aztán mivel volt úgymond ötezer forint spórolt pénzem mert nem rendeltem meg a Pixiboxot, most olyanra akartam költeni amit én választok és tuti biztos tetszeni fognak. Mondjuk egy pici meglepetés érzete igy is volt a dolognak, ugyanis neten rendeltem meg a termékeket és párom hozta haza őket az üzletből. Ez pech számára ugyanis minden nap ott jár el az üzlet előtt (bár csak villamossal) de azt mondta többet ne küldjem be oda őt, légyszi. 
Alapvetően a húsvéti kinálatból akartam szemezgetni de egy samponszappan is bekerült a csomagba mert ezer éve szeretném már kipróbálni és most vettem a bátorságot, meg aztán őrült nagy sampon keresgélésben vagyok épp...fránya zsíros frizura... De akkor lássuk mikre csaptam le!

Bunch of carrot
Egy csokor habfürdő répa, ami többször használható, igy sokáig kitart. Remélem, ugyanis még nem próbáltam őket. Sárgarépaolaj, vitaminok is vannak benne igy bőrfiatalitó hatású.
Fluffy egg
Vattacukor illatú fürdőgolyó, ami elég nagynak tűnik bár mégsem irják hogy több alkalomra használható. Hát nem tudom, lehet majd félbetöröm, vagy bűnözök és beledobom a kádba igy egybe és egy órán át áztatom magam! Már igy szárazon is eszméletlen jó illata van!
Jumping juniper szilárd sampon
Ez egy direkt zsiros hajra való sampon, remélem megszabadit a szenvedésektől. Rozmaringot és levendulát tartalmaz, puhává és fényessé teszi a hajat. Erről biztosan fogok irni részletesen is mert kiváncsi vagyok milyen egy ilyen tömbbel hajat mosni :)

Végül pedig a vásárlásom mellé kaptam három termékmintát, két arckrémet és egy szappan darabkát:

  • Vanishing cream arckrém minta
  • Gorgeus arckrém minta
  • Honey I washed the kids minta
Azért ez így nagyon barát, nem? :)

Készitettem róluk egy rövid videót is amit az alábbi linken nézhettek meg, egyfajta első benyomás videó lett ez mivel még nem próbáltam a termékeket. De a későbbiekben a használatukról is beszámolok majd!

Ti beszereztetek már valami húsvéti cukiságot?


1 megjegyzés:

Elíz írta...

Mennyire cukik már :D

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger