2015. március 4., szerda

Kedvencek | január - február

Olyan szinten elszaladt ez a két hónap hogy szavakat sem találok rá. Mondjuk eléggé be vannak táblázva a napjaim és nem unatkozom az tény :) de akkor is hihetetlen hogy már itt is van a tavasz! Ebben a két hónapban nem igazán sminkeltem, inkább a testápolásra helyeztem a hangsúlyt mert nagyon rám fér az extra hidratálás. Pedig egy nap vagy 4 liter vizet iszok...
 Ha mégis sminkeltem mert épp mennem kellett valahová, jellemzően január elején még mikor jártam CTG-re a kórházba, akkor csak egy gyors szemsminket dobtam fel. A kedvencem mostanában a Bourjois krémes szemfestéke, mert szép visszafogott árnyalata van de nem az az uncsi barna, részletes tesztet ITT olvashattok róla. Ehhez már csak kiegészitésként szempillaspirált dobtam fel, méghozzá a régi/nagy kedvencem a Maybelline The colossal volume fekete spirálját. Nekem még mindig ő a kedvenc drogériás spirálom. De már van egy listám hogy drogéria fronton milyen spirálokat szeretnék kipróbálni.
 Nézzük a testápolási frontot. Egyszerűen ihatok bármennyi vizet akkor is olyan száraz a bőröm! A legnagyobb probléma az arcomon és a kezemen van, a szám különösképp száraz, borzasztó... Ezért kenem is rendesen, igyekszem rendszeresen táplálni a bőröm kivülről is. Ehhez a Ceano csokis maszkját használom elsősorban, erről részletes tesztet ITT olvashattok. Imádom az illatát is, mikor átveszi a bőröm, mennyei! A kezeimre a Yamuna Shea vajas testvaját kenem, ez az egyetlen krém itthon ami tényleg extrém száraz bőrre gyógyír! Az illata is nagyon jó, finom édeskés. A hatása két kézmosást is kibír, nem úgy mint a többi kézkrém, hogy állandóan újra kell kennem. Egyébként az első Pure by Pixibox kiadásban volt, egyértelműen ő a kedvencem a dobozból! A számra pedig továbbra is előszeretettel kenem a Coconut oil ajakbalzsamát fincsi levendulás illatban, ahogy a képen is látszik már a felénél járok.

Nálatok mik voltak az elmúlt hónapok kedvencei?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger