2015. március 9., hétfő

Holika Holika Before mask sheet| Teszt

Újabb textil maszkról hoztam ma tesztet, de mielőtt belevágnánk muszáj megemlítenem hogy milyen jópofa nevet kapott :) ez egy "before" maszk, vagyis valami nagy esemény előtt kell használni, a csomagoláson látható ábra alapján például egy teszt előtt. De hátul a megnevezés az interjút használja
Nagyon ötletes ez a megnevezés és létezik több különböző alkalomra szánt maszk is, előtti és utáni változatok. Mostanában nagyon rákaptam a "maszkolásra" mert borzasztóan száraz az arcbőröm, ahogy irtam is a havi kedvences posztban, szóval táplálom ezerrel kivül-belül.

Ahogy általában a textil maszkokat, ezt is úgy kell használni hogy kibontás után széthajtjuk és felsimitjuk az arcunkra. Ekkor jött az első meglepetés hogy ez a maszk mintha nagyobb lenne méret ügyileg, sokkal nagyobb a kivágás is rajta a szemnek és szájnak illetve az arcomnál is jobban látszik hogy mekkora részek úgymond feleslegesek rajta. Ez azért jó mert egy nagyobb arcú embert is szépen beterit :) A másik meglepetés az volt benne hogy rengeteg anyag van rajta! De tényleg, még a tasakból is egy csomót kipréseltem és pluszban beleütögettem a maszkba miután feltettem az arcomra. Kár lett volna veszendőbe hagyni, de legközelebb inkább a kézfejemre kenem pakolásként, biztos ott is szuper szolgálatot tenne!
Tapasztalataim a használatával:

  • Nagyon nedves, nem szárad rá az arcomra, 
  • kellemes kámforos (?) illata van, ettől jól hűsíti és felébreszti az arcbőrt
  • 10-15 percig kell fent hagyni ami elég is mert addigra már eléggé fázott a bőröm.
  • méretét tekintve nagyobb mint az általam eddig próbált maszkok ezért az arcomon néhol hajtogatni kellett. Ez hasznos lehet a nagyobb arccal rendelkezőknek.
  • 15 perces hatóidő letelte után levettem és áttöröltem vele még utoljára az arcom és hagytam beszivódni ami a bőrömön maradt. A leirás szerint sem kell lemosni igy én sem tettem.
  • Azt vettem észre hogy az állam zsírosodott tőle kissé de az arcom többi részén nem volt ilyen probléma. Különösen az orcák szerették ezt a fajta frissitő kényeztetést.
Összességében alkalmanként használva jó szolgálatot tehet az arcbőr félfrissítéséért de mindennapos használatra sok lenne szerintem. Mondjuk nem hiába ajánlják bizonyos alkalmak előtti használatra. Árát tekintve sem túl olcsók ezek a Holika Holika maszkok, 990 Ft-ért vásárolható meg az Iparfümériánál.


Ti szoktatok textil maszkokat használni? Melyik a kedvencetek?

1 megjegyzés:

Fleur írta...

Nagyon nézegetem az iParfümérián a Holika-holika termékeket, annyira szuperek :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger