2014. szeptember 24., szerda

Haul - Háda , Dm, Flormar, Ebay (+VIDEÓ)

Elég rég nem vettem már "úgy igazán" magamnak semmit, jó néha egy-egy lakk vagy fehérnemű, fürdőruha becsúszott, de most itt volt az ideje hogy beszerezzek pár cuccot az őszre. És persze akkor már drogériába is be kell menni :)
 Az évszakváltás szerintem minden nőnek feladja a leckét valamilyen szinten, hiszen alapból vágyunk új ruhákra, hát ha még egy új (és nem annyira kedvelt) évszak előtt állunk. Mondjuk én személy szerint szeretem az őszt, igazából minden évszakot szeretek! Viszont most nem csak az új évszak adott okot nekem a vásárlásra, hanem bizony már elkezdtem "kinőni" a ruháim. Főleg a blúzokat és felsőket (nem a pólókról van szó, azok valamennyit azért nyúlnak, bár nem szeretem ha rámfeszülnek...) és a nadrágokat. Először üzletben nézelődtem ahol vettem is egy kismamafarmert a C&A-ban közel 9000 Ft-ért, ami egyrészről átlagos farmer ár, másrészt ha hozzávesszük hogy pár hónapig fogom csak hordani...hát úgy már annyira nem érte meg. Aztán eszembe jutott hogy hamarosan hónap vége/eleje és ilyenkor új áru jön a Hádákba, ráadásul új őszi áru, így elmentem egy kilós üzletbe körülnézni.
 Mint a képekből kiderült nem jöttem haza üres kézzel, mondhatni jó nagy fogást sikerült ejtenem :) A végeredmény egy farmer, két pulcsi és hét felsőrész lett. Elég színesre sikeredett a zsákmány de én egyáltalán nem bánom, vannak köztük igazán őszies színezetű cuccok és egy-két világosabb. A legeslegjobban az oversized Zara kardigánnak örülök (előző képen) és a hosszú ujjú blúzoknak, ezekkel elleszek egy darabig. Bár tervezem hogy következő árucserére is elnézek mert szuper kabátok is voltak, csak arra már nem maradt energiám hogy végignézzem őket. De a szeptembert még biztos elviselem pulcsikkal/blézerekkel, nem lesz gond, viszont októberre szeretnék azért majd egy rendes kabátot is, olyat amit össze lehet húzni elől. Jaj az egyik csaj olyan csodás poncsót próbálgatott hogy majd megvesztem érte, lestem hátha visszarakja de persze hülye lett volna. Egyébként ezért a pakkért kb 7500 Ft-ot fizettem, azért ez így mindjárt más! Nyilván a farmer és a pulcsi sokat nyomott, de a többi elhanyagolható súllyal bír.
 A DM-be több körben ugrottam be, hol ez kellett hol az...ennek pedig az lett az eredménye hogy sok szupi új cuccom lett. Árakat már csak kb-ra tudok írni, de akit érdekel az még a DM-ben csekkolhatja.
  • hajkefe 1500 Ft
  • Dove go fresh deo 420 Ft
  • Alverde testvaj csomag 3x50 ml 900 Ft
  • Ebelin körömlakklemosó lapok 350 Ft
  • Maybelline the colossal volume 1800 Ft
Ebből csak a testvaj volt úgymond felesleges mert van már itthon pár testápoló..mondjuk szempillaspirálom is van pár de kell egy itthonra ami kedvenc és tudom hogy ez az lesz.

A körömmatrica ebay-ről van de elég gagyi, nem ragad fel. Pedig képen olyan jól nézett ki, van már vizes matricám szóval tudom hogy kell használni, de ez nem működik. A Flormar standnál két körömlakkot vettem csak, egy kéket amit már mutattam is itt, illetve egy babarózsaszínt de az végül nem jött be, így megválok tőle.

A videót pedig itt tudjátok megnézni:

Ti miket vettetek mostanában? Vagy a Glamour napokra időzítetek?

Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

3 megjegyzés:

PAncsi írta...

Jó kis cuccokat vettél! :)
Milyen cuki a pocakos nadrág, nem is gondoltam, hogy ilyesmi is van a Hádában!
Én mostanában két blúzt és szoknyát vettem őszre. Sminkcuccokból besokalltam az utóbbi időben, használgatom a meglévő dolgokat, körömlakkból és körömnyomdából már jobban bevásároltam (Cici&Sisi paletták érkeztek, valamint az Avon metallic effect lakkjaiból vettem meg minden színt, mert úgy tűnik szuperül lehet velük nyomdázni)

Lora írta...

a vizes matricánál kétféle típusú van, az egyszerűbb felvitelű és a macerásabb, szerintem ez a macerás, az azért nem tapad fel, mert kicsit másképp kell használni :)

Anett írta...

Pancsi: köszi:) Sminkcucc engem sem annyira vonz most, még egy krémes rózsaszínes szemfesték kellene, és egy korrektor mert alig van már benne. Láttam múltkor a nyomdalemez készleted, hát nem semmi! Nekem is jó lenne párat beújítani.

Lora: köszi a felvilágosítást, én eddig azt hittem mind egyforma. De akkor hogy kell ezt használni?

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger