2014. május 12., hétfő

Rimmel sweetie crush - 02-es Blueberry Whizz

Szerintem ma már nincs olyan márka aki nem jött ki homoklakkal, de ha mégis az nagyon gyorsan kapja össze magát mert le van maradva! A Rimmel is így tett és íme itt vannak a Sweetie Crush lakkok, melyek közül én a kék, Blueberry Whizz árnyalatot kaptam meg kipróbálásra.
 Ha jól tudom 5 árnyalatban létezik, de nálunk csak ez a kék és a rózsaszín kapható, ....sajnos, pedig egy sárga biztos befigyelne a kosaramba :)

Ez a lakk ahogy a neve is mutatja tényleg egy igazi cukorfalat, nincsenek benne csillámok, önmagától is ilyen édes. Nagyon-nagyon szépen fénylik a napsütésben! Az állaga a hígabb kategóriába tartozik, nekem 3 réteggel tetszett leginkább a végeredmény, viszont nem gond mert a homoklakkok jó tulajdonságának hála - gyors száradás - hamar végezni lehet a lakkozással. 
 A felülete meglepően egységes lett, vagyis nem annyira "homokos" a végeredmény érzetre, mint azt ránézésre gondolná az ember. Természetesen nem raktam rá fedőlakkot, és így sem lett semmi baja a harisnyáimnak :)Nektek hogy tetszik ez a kék édesség? Tudtok olyan márkát aki még nem jött ki homoklakkal? Nektek is bejön a sárga?

Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

2 megjegyzés:

Elíz írta...

Nagyon cuki :)

Unknown írta...

Nekem is meg van és nagyon szeretem. Lehet beszerzem más színeit is. :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger