2014. február 24., hétfő

Video review: Catrice - Lashes to kill szempillaspirál

Olyan rég próbáltam már új spirált és olyan rég szeretnék már találni egy igazán jó spirált hogy ideje jobban ráfeszülnöm erre a témára, így beszereztem egy új egyedet, méghozzá a Catrice Lashes to kill nevű szempillaspirálját.
Mivel szemüveges vagyok így számomra különösen fontos hogy a szempilláim kellően hangsúlyosak legyenek a mindennapokban is. Emellett nagyon fontos az is hogy ezt az eredményt gyorsan érjem el az adott termékkel. Reggelente ugyanis nincs időm hosszasan bíbelődni egy-egy sminkelési mozzanattal, ezért nem is használok szempilla göndörítőt - meg amúgy sincs rá igazán szükségem - és igyekszem olyan spirált keresni amivel egy rétegben is elérhető a kívánt hatás. Azt hiszem ez a Catrice darab elég jól teljesítette ezeket! Szerintem nézzük először a képeket mert az úgyis többet mond minden szónál, aztán a végén összefoglalom mit tapasztaltam és jöhet a videó!





Hát így néz ki működés közben a dolog, azt hiszem hogy mindezt egy réteggel nagyon is jónak tekinthetjük. Lássuk a dolgot részletesebben:
  • a spirál hagyományos kefével rendelkezik
  • ultra black, vagyis igazán fekete lesz a végeredmény, ami igazából csak az utolsó képen látszik de azért az elsőn sem rossz. Élőben tényleg sötétebbnek látszik mint a többi spirálom, de azért lehet ezt még fokozni szerintem. Nyilván ha több réteget kenek fel akkor látványosabb lett volna.
  • nem vízálló amit nem bánok, nem szándékozom benne sírni :) vagy uszodába menni, és így legalább könnyebb eltávolítani.
  • nem pereg le a pillákról nap közben és nem is maszatolódik el. Néha hajlamos vagyok kicsit megdörzsölni ugyanis a szemem - főleg nap vége felé mikor már fárad - de nem hagyott pacát az arcomon.
  • a festék közepesen sűrű állagú, egy picit össze is tapasztotta a pilláimat ahogy a képeken is látszik, de ezt egy szempillafésűvel lehet orvosolni. Egyébként van olyan spirálom ami ennél jobban tapaszt.
  • szerintem szépen göndörít is, főleg az utolsó képen látszik.
  • Kb 1300 Ft-ért vettem a Rossmann-ban (ahol egyébként megint olyat láttam amit nem kellett volna...rúzs tesztert csak a bátrak kennek a szájukra, vagy csak én vagyok ennyire finnyás? A többiről meg ne is beszéljünk mert nem erről szól a poszt de lassan tényleg eljutok arra a pontra hogy nem fogok drogériában vásárolni csak LERAGASZTOTT terméket...)
  • Összességében nem rossz ezért az árért, a színe tényleg szuper fekete de én örülnék neki ha egy kicsit jobban dúsítana, viszont az ívelő hatása némiképp kárpótol érte. Örömmel fogom elhasználni mert kellemes viselet de a tökéletes duci pillák utáni vágyam újabb próbálkozásokra sarkall :)
A videót pedig itt tudjátok megnézni:
Azért van rajtam kendő mert kipróbáltam egy alapozót ami sötétebb volt a bőröm színénél, és ez kamerán át sokszorosan látszódott...de már nem volt kedvem lemosni inkább feldobtam egy kendőt, bocsi :)

Ti próbáltatok mostanában új szempillaspirált? Mit ajánlanátok?

Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

4 megjegyzés:

PAncsi írta...

Egy ideje én is nézegetem a Catrice spirálokat, majd ha elfogynak a mostaniak, szeretném kipróbálni valamelyiket.
Ez sem rossz, de én nem szeretem a hagyományos keféket, így egy másik, szilikonos fejűt fogok választani. Az intenzív fekete szín viszont nagyon bejön, valami ilyesmi kell nekem is.
Hihetetlen göndörek a szempilláid, gyönyörködtem egyet az oldalról készült képen :-)

Anett írta...

PAncsi: köszi! :) én is úgy érzem hogy nekem felesleges lenne szempillagöndörítőt használni :)
A szilikonos keféket én is jobban kedvelem, könnyebb vele festeni és sokkal szebben szétválasztják a pilláimat.

Csipkelány írta...

Nagyon szép, bár valóban inkább hétköznapi a végeredmény. A smink is nagyon szép hozzá. :) ja és bárcsak én is tudnék ilyen jó fotókat csinálni közelről a szememről, nekem sosem jön össze :/

Anett írta...

Csipkelány: köszi :) nekem sem mindig sikerülnek jól a fényképek nyugi :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger