2014. február 13., csütörtök

Parfüm hírek - See by Chloé

Ma egy parfüm újdonságról hoztam rövid ismertetőt, ha a szörnyű tél után már várod a tavaszt akkor jó opció lehet ennek közelebb hozására egy finom virágos illat. Én még nem ismerem közelebbről, egyelőre csak leírás alapján tájékozódtam én is.


gyengéd fuvallat
A see by chloé bemutatja az eau fraiche parfümöt, a szirmaikat bontó virágok légiesen könnyed és költői kifejezését az illatok nyelvén

függőséget okozó friss, virágos illat
Michael almairac parfümőr a vidám, kacér és játékos see by chloé vonalat most egy modern fricskával, vakmerőséget árasztó jegyekkel fűszerezi. az illat költői bevezetésében vizijácint üdeségét az ikonikus almavirág és jázmin emeli éteri magaslatokba, míg a kifinomult alapjegyekben vetiver ad elegáns karaktert a kompozícióhoz.

gyengéd árnyalatok
Az eau fraiche parfümöt ugyanaz a vidám, sokszögletű, madárkalitka formájú szépséges üveg rejti, mint a see by chloét , de a benne áttetsző illatszer most gyengéd, halvány pink árnyalatban tündöklik.

csak könnyedén

Sugárzóan nőies és légies, a see by chloé eau fraiche parfüm egy párizsi séta elragadtatott könnyedségét idézi fel, kertek, parkok, telis-tele virággal, a see by chloé lányt csodás illatfelhő burkolja be. vidám, szertelen, pajkos báj sugárzik belőle, ővé a világ.

Termékmegnevezés
Ár

See by Chloé Eau Fraicheedt 30 ml
13700
HUF
See by Chloé Eau Fraicheedt 50 ml
19600
HUF
See by Chloé Eau Fraicheedt 75 ml
24600
HUF

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger