2012. április 20., péntek

Elfogyott! - tusfürdő, testápoló, stb...

Az alábbi négy terméket sikerült kivégezni az elmúlt pár hétben, sajnos nem nevezhetem nagy teljesítménynek, ugyanis a Balea testápolóban már alig volt, az Isana tusfürdőt pedig nem egyedül koptattam :)
A Garnier mangós testápolóját nagyon szeretem, finom az illata és a könnyű állagának köszönhetően könnyen be is szívódik. Nem bántam meg hogy a nagyobb kiszerelést vettem belőle még valamikor tavaly. A pótlása adott volt, mert a karácsonyra kapott Garnier csomagban volt egy testápoló is, ami viszont egy sűrűbb krém mert száraz bőrre való (lehet hogy ezt kellett volna inkább télen használni) így ez egy kicsit kezd "sok" lenni a bőrömnek.
Volt még itthon egy Isana kókuszos tusfürdőm, amit eleinte nagyon szerettem a kellemes illata miatt (valamint a kedvező ára és a Rossmann közelsége miatt is) de legutóbb már 290 Ft-ért vettem, és így ár/érték arányban nem igazán éri meg, mert ennyiért már Palmolive vagy Fa tusfürdőket is lehet kapni (mondjuk nem a Rossmannban, hanem PL. Euro family-ben, legutóbbi bejegyzés erről ITT). Így mikor legutóbb Euro family-ben jártam elhoztam egy nagyobb készletet tusfürdőkből (nagy 870 Ft, a kicsik 290 Ft/db).
A Balea summer magic önbarnítós testápolómból volt még egy egész kevéske tavalyról és most hogy itt a jó idő, beszereztem az utánpótlását is, részletesebb véleményt ITT írtam róla.
Elfogyott végre az Essence csokis kézkréme...uhh brutál tömény csoki/málna illata van, amitől elaludni egyszerűen képtelenség. Amúgy semmi extra, nem is vettem helyette semmit, elfogyasztom a testvajam erre a célra illetve az iHerb-es kakaóvajas sticket, mikor milyen kedvem van. Szerencsére ez utóbbinak nincs olyan tömény illata.

2 megjegyzés:

Thündérke írta...

Azért ez is valami! :) Imádtam én is ezt a garnier testápolót :$ csak a végére már megutáltam az illatát, nagyon sokáig elég volt nekem is:D

Rami írta...

de ügyes vagy:)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger