2012. február 21., kedd

Euro family - haul!

Székesfehérváron jártunk átutazóban és meg kellett állnunk a Park Centernél, hogy lecsekkoljam van-e abból a gyönyörűséges lakkból itt amit Thündérkénél láttam. Valamint már nagyon régóta szeretnék egy tejproteines hajpakolást (talán Kallos?) amit szintén valahol egy blogon láttam, sőt már több helyen is írtak róla. Ez persze nem volt, de nem is bánom mert elfelejtettem előtte megnézni az összetevőit.... na nem mintha így nem vettem volna mást, aminek szintén nem ellenőriztem az összetevőt. Mindegy, legalább Kallos lett :) A keresett körömlakk viszont volt! Jaj annyira gyönyörűek voltak! Már kezdtem elkeseredni mert egy alsóbb oldalsó polcon voltak kirakva és alig vettem őket észre!
A hajpakolás helyett megleptem magam egy Kallos tusfürdővel és egy samponnal. (2 db 290 Ft) A sampon összetevőit így most utólag ellenőriztem, van benne 3 közepes kockázatú a többi alacsony. Azt hittem rosszabb lesz az arány és tele lesz a magas kockázatú kategóriába sorolt összetevőkkel. (ha valakit érdekel esetleg begépelem)

Kallos Gogo Regeneráló sampon normál, száraz és törékeny hajra
Hajszerkezet erősítő, hidratáló, regeneráló sampon normál, száraz és törékeny hajra. Dús habja gyengéden tisztít és ápol, a hajat fényessé és rugalmassá varázsolja. Használata: masszírozzon megfelelő mennyiségű sampont a nedves hajba, majd alapos mosás után öblítse ki.

Kallos Gogo Kényeztető tusfürdő
Kényeztető tusfürdő, melynek lágy habja puhává, hidratálttá és bársonyossá varázsolja bőrét. Használat: lágyan masszírozza a bőrbe, majd öblítse ki.

Mivel nagyon szeretek tusfürdőket szaglászni így végigmentem az egész soron, és ez a Palmolive annyira megtetszett, olyan finom rózsa illata van. Ezt nem látták el jófajta marketing szöveggel a hátoldalán, csak annyi szerepel rajta hogy ez a tusfürdő a damaszkuszi rózsa és az illatos pézsmalevél természetes kivonatával gazdagított. (290 Ft)

És a két kedvencem, a két lakk Aston 24 (sötétebb rózsaszín) és 26 (sötét szürkés kék). Direkt a matte glitter kivitelt kerestem, annyira különleges ahogy a tömény glitteres lakk mattra szárad! (290Ft/ 1 db)
Aston 26 és Aston 24 körömlakkok

Vettem még pár apróságot is... imádom az Adrenalin cukorkát! Olyan íze van mint az energia italoknak, nyamm!

4 megjegyzés:

Thündérke írta...

Hú , örülök, hogy tudtál venni Aston lakkokat :)

Enci írta...

A lakkok nagyon szépek! :)

Renii írta...

A rózsaszín lakk gyönyörű!

Anett írta...

Thündérke: köszi a tippet :)

Enci: köszi!

Renii: a rózsaszínt már ki is próbáltam, nagyon-nagyon széép!

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger