2011. október 9., vasárnap

Glamour napi haul!

Ehh..ezt is túléltem, pedig mikor pénteken meló után elindultam a "körutamra" még úgy érzetem az időjárás is direkt ellenem játszik. Szakadó eső és hideg szél.
Kb. fél 6 körül értem az Árkádba, ahol észrevehetően többen voltak mint a hét többi napján. Sokkal többen. (a héten kétszer voltam már itt "felmérni a terepet"). Ráadásul most volt a divathét is....Engem egyébként nem zavar a tömeg, amíg nem kezd el csürhe módjára viselkedni. 

Első utam az Orsay-be vezetett. Ide már egyik nap benéztem, hogy ne a legnagyobb tömegben kelljen a rengeteg fazonú farmert felpróbálnom. A farmer nálam kényes téma....nehezen találok olyat ami tetszik. Hát itt is ez volt, amit neten kinéztem abból a 38-as nem ért be a 40-es meg nagy volt, és nem csak a derekánál ezért nem is értem....mindegy. Végül egy világosabb színűt hoztam el és egy blúzt amit már a terepszemlén kinéztem. Amúgy azon a listán amit a netes kínálatból állítottam össze volt egy halom fekete cucc, de megfogadtam hogy semmi feketét nem veszek most! Ezt sikerült is betartani :)








Ez után átnéztem a Tezenis-be, csak fehérneműt vettem, pedig voltak cuki pizsik is. Erről nem kaptok képet :)

Majd átnéztem a New Yorker-be, ahol szintén kinéztem már hétköznap valamit. Egy vékonyka kardigán szerűséget. Nincsenek rajta gombok, csak két nagy "húzott" zseb az oldalán. Gondoltam farmerhez menni fog, és mivel megfogadtam hogy semmi fekete, ezért sötétkékben hoztam el. (párom szerint ez egy sötétkék munkáskabátra hasonlít. Szerintem meg nem. De azért elgondolkodtam a dolgon....). Itt már azért körbenéztem a kiegészítők mellett a bizsu részlegen is mert szerettem volna valami vékony kesztyűt őszre. Hát azt nem találtam de lett helyette egy óra, amin sokat gondolkodtam de nem bántam meg.



 
















Itt már azért kezdtem elfáradni...Végül még benéztem a Six-be de csak pénztárcát és kesztyűt szerettem volna nézni, végül egy tollas fülbevalót elhoztam. Sikerült ebből is sötétkéket választani :)


Szombat délelőtt pedig átugrottam a Müllerbe. Ide konkrétan Garnier BB krémért indultam, plusz az új Catrice kollekcióért. Előbbi volt, utóbbi viszont nem, és az Essence új lakkjai is le voltak rabolva, úgyhogy egy Circus confetti-vel vigasztaltam meg magamat. Valamint hoztam haza pár Müller saját márkás terméket is. (BB krémet leszámítva semmi smink!)

Remélem Nektek is jól telt a Shopping hétvége!

4 megjegyzés:

Makeupcakes írta...

Az orara es a fulbevalora irigykedem.:)

Viktória írta...

jó kis cuccok, tetszenek :)

Nóra írta...

a fülbevaló mindent visz :) és sztem jól néz ki a kardigán ;)

Thündérke írta...

annyira szép a tollas fülbevaló ! *.* és az ing is nagyon tetszik !

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger