2011. október 1., szombat

DM - Miss Sporty szépségcsomag

Ma kiváltottam én is ezt a kis csomagot, és igazából nem bántam meg, több okból sem. 

Először is mert már ezer éve nem vettem Miss Sporty termékeket, pedig régen nagyon szerettem, aztán jöttek jobb márkák, közben ő is megújult de valahogy mégsem.... A másik pedig hogy tőlük van a kedvenc körömerősítőm amit már majdnem teljesen elhasználtam. 
Körömnövekedést segítő lakk és mono szemhéjpúder 102 - Party

Alapnak is szoktam használni és tényleg tartósabb lesz tőle a lakk, szerintem azért mert a töredező körmeim felszínét egyenletesebbé teszi és így jobban tapad rá a lakk. Nekem nem ez a típusú körömerősítő van meg mint amit a táska rejtett, de elképzelhető hogy csak azért, mert az enyém már ősrégi :)
Nézelődtem előtte neten kinek mit rejtett a kis táskája és többen írták hogy azt az applikátoros krémes szemfestéket találták benne, azt nagyon nem akartam (olyanom van és nem szeretem), így tapintásos módszerrel próbálkoztam, jelentem sikerrel, mert a második termék amit kifogtam egy mono szemhéjpúder, szép sötétszürke árnyalatban.

Volt a táskában még kuponfüzet (amit lehet hogy nem fogok most kihasználni) volt benne egy Miss Sporty smink oktató füzetecske (érdekes) de a legjobb egy körömlakk szín kiválasztását segítő matricás kis izé. Leszeded a neked tetsző színt a lapról, ráragasztod a körmödre és megnézed hogy mennyire áll jól, kb ez a lényege a dolognak. Szerintem nagyon ötletes!
elvan a gyerek ha játszik...
Ti kiváltottátok? Ha igen mi volt benne?

1 megjegyzés:

Bikira írta...

Hú én nem is tudtam, hogy van ilyen csomagocskájuk. A lakk matricás dolog tényleg nagyon ötletes. A fehér repedező nagyon király.:)
(Andi)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger