2015. április 17., péntek

Sajtóanyag | Scholl - Teljes körű lábápolás



Lábaink a folyamatos mindennapi igénybevételtől gyakran szárazzá válnak, talpunkon bőrkeményedés jelenhet meg, így lábaink szépségének és egészségének megőrzése érdekében fontos, hogy megfelelő otthoni lábápolási rutint alakítsunk ki. A Scholl®, a lábápolás szakértője, a Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelőt gyémánt kristályokkal látta el a még hatékonyabb bőrkeményedés-eltávolítás érdekében, ráadásul most négy teljesen új Scholl® Velvet Smooth™ készítménnyel is segít lábaink egészségének megőrzésében. Az új Scholl® Velvet Smooth™ lábápoló termékcsalád tagjai teljes körű megoldást nyújtanak, legyen szó akár a mindennapi akár a heti lábápolási rutinról.



Scholl® Velvet Smooth™ intenzív szérum – Expressz ápolás
A Scholl® Velvet Smooth™ intenzív szérum az első lábszérum, amely hialuronsavat, zöld kaviárt és Pentavitint™ is tartalmaz, így biztosítva hogy a bőr nedvesség-egyensúlya hosszantartóan fennmaradhasson. A hialuronsav minden más vegyületnél hatékonyabban véd a kiszáradástól, hasonlóan a Pentavitinhez™, ami a bőrben lévő keratinréteghez kapcsolódva segíti elő a bőr optimális hidratáltságát. A Scholl® Velvet Smooth™ intenzív szérumot a nap bármely szakában alkalmazhatjuk, nem csupán a teljes körű heti lábápolás részeként, de bármikor, amikor gyors hidratálásra van szükség.

Scholl® Velvet Smooth™ lábfürdető – Az üde lábakért
Az ideális heti lábápolási rutin elengedhetetlen része egy lábpuhító fürdő. A zöld kaviárral, tengeri szérummal és E-vitaminnal dúsított Scholl® Velvet Smooth™ lábfürdető gondoskodik a bőr kényeztetéséről.
Az E-vitamin nemcsak belülről, de kívülről is segíthet a bőr öregedésének lassításában. A tápláló összetevők mint a zöld kaviár és a tengeri szérum pedig javítanak a talp száraz, kemény részeinek állapotán, így lábainkat puhábbnak és tisztábbnak érezhetjük.
A lábfürdető különösen hatékony, ha közvetlenül a gyémánt kristályokkal ellátott Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő készülék után alkalmazzuk. Csupán 15 perc áztatás 15 ml lábfürdetővel elegendő ahhoz, hogy lábaink higiénikusan tiszták és nyugodtak legyenek. A lábfürdető használata után alkalmazhatjuk a Scholl® Velvet Smooth™ intenzív szérumot, amit a különösen száraz bőr hidratálására fejlesztettek ki.

Kedvenc talpreszelőnk most új, limitált pink színben is elérhető!
Itt a tavasz és vele együtt megérkezett a Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő limitált, igazán csajos pink változata is, hogy segítsen felkészíteni lábainkat a szandálszezonra.

A tavalyi év kihagyhatatlan szépségápolási darabja, a Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő idén tavasszal egy innovációval rukkolt elő: a készülék rotációs fejeit gyémánt kristályokkal látták el, így még hatékonyabbá téve az otthoni lábápolást, ráadásul a készülék áprilistól limitált kiadásként, igazi csajos pink színben is elérhető. A pink készülék az új, extra kemény rotációs fejjel kapható, melynek segítségével igazán egyszerűen távolíthatjuk el a megkeményedett bőrt, így gyönyörű lábbakkal vághatunk neki a tavasznak.


A Scholl® Velvet Smooth™ lábápoló termékcsalád minden tagja és a limitált példányszámban áprilistól elérhető pink Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő gyémánt kristályokkal drogériákban és hipermarketekben kapható.

Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő gyémánt kristályokkal ajánlott fogyasztói ár: 11 999 Ft*
Scholl® Velvet Smooth™ intenzív szérum ajánlott fogyasztói ár: 2 299 Ft*
Scholl® Velvet Smooth™ lábfürdető ajánlott fogyasztói ár: 1 899 Ft*


* az ajánlott fogyasztói ár tájékoztató jellegű, üzletenként eltérhet! 

A "Sajtóanyag" posztok mindig egy adott termék/termékcsalád bemutatására kapott hivatalos információkat tartalmazzák, nem a saját tapasztalatomon alapulnak. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger