2015. április 7., kedd

Kedvencek! - március (+VIDEÓ)

Egyik nap arra ébredtem hogy április van, szörnyű...az idő múlása is egy olyan dolog ami ellen nem tudok mit tenni, sajnos. Voltak napok mikor örültem ugyan hogy gyorsan pörög az óra, de voltak olyanok is amikor legszívesebben megállítottam volna az időt. Mert édes volt, finom és puha, olyan harmonikus....
A beauty kedvenceimet illetően smink terén nem voltam valami "kiemelkedő" - értsd "nomakeup" hónap volt kb. Nem sok felé jártunk, csak meglátogattuk a nagyszülőket vidéken, erre a két jeles alkalomra sminkeltem csak kb egész hónapban ezrét nem csoda ha most inkább más jellegű termékek lettek a kedvencek közt.
Az egyetlen Mac rúzsom kb ezer éves darab, bedobtam a táskámba igy viszonylag sűrűn került fel az ajkaimra márciusban. Hidratáló mondhatni kötelező alá! ITT olvashattok róla részletes tesztet.
A Calena kézkréme azért lett kedvenc mert nagyon kézre áll ez a pumpás kiszerelés és mert stratégiai helyre tettem, közvetlen a mosogató mellé! Naná hogy állandóan kenem! Róla ITT írtam már részletesen!
Sosem gondoltam volna hogy egyszer fogok szappant szeretni ennyire mint ezt a L'Occitane cseresznyevirágos kis csodát! Mintha krémmel fürdenék! Ha kíváncsi vagy milyen szappanokat próbálgatok mostanság akkor EBBEN  a videóban megnézheted!
Kicsit alábbhagyott most a parfümös kísérletezgetésem, a babák ugyanis nem nagyon kedvelik az erős illatokat. De ha mégis magamra fújtam valamit az jellemzően a ruhámra került és jellemzően ez az Oriflame parfüm volt az. Kedves kis illat, ITT részleteztem!
Márciusban háromszor is ezzel a piros L'Oreal lakkal festettem ki a körmeim, mi ez ha nem szerelem? Egy réteges, gyorsan száradó, klasszikus kis piros!

A videót pedig itt tudjátok megnézni!




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger