2015. április 23., csütörtök

Parfüm kalandok | Versace bright crystal absolu

Úgy néz ki végérvényesen beköszöntött a tavasz ezért itt volt az ideje valami friss tavaszi illat után néznem. Ezúttal egy számomra ismeretlen márkára esett a választásom, nagy név, nagy múlt, sok rajongó - lássuk nálam hogyan szerepelt ez a Versace illat!
 Mint a dobozból kiderült gondolom hogy ez nem csupán egy illat, hanem egy kis ajándékszett, mindig is imádtam az ilyen jellegű párositásokat - miniparfüm plusz az illathoz tartozó tusfürdő és testápoló! Az Iparfümériánál rengeteg ilyen szettből lehet választani, igy anyák napja előtt érdemes itt nézelődni és ugye a miniparfümök szerelmeseinek is nagyon jó lelőhelyet jelent! Jól el lehet itt tölteni az időt mert nehéz választani, én végül egy Versace szettet választottam, nézzük meg közelebbről!

 Általában az ilyen szettekben - igy ebben is - a tusfürdő és a testápoló 15 ml-es kiszerelésben kap helyet, mig a parfüm egy 5 ml-es, formájában és természetesen illatában is teljesen ugyan olyan mint a teljes kiszerelésű termék. Épp ettől olyan cuki és imádni való, gondolom nem csak én vagyok egyedül ezzel. Egyébként is egy ilyen szezonális illatból épp elég is ekkora mennyiség ha csak kipróbálni szeretné az ember, és csak egy évszakra tervez vele.
 Ez a Bright crystal absolu illat ugyanis 100% tavaszi illat, emellett elég intenziv is és persze nagyon tartós. Mikor anyukámék itt voltak látogatóban egyből kiszúrta a polcon, megszagolta és már le is csapott volna rá ha hagyom, de csak kipróbálásra engedtem át, aztán jön vissza hozzám a kicsike! Szóval az idősebb korosztálynak is beválhat. Én egy tömör virágtengernek érzem némi sárgadinnyével, anyu orchideát mondott rá, lássuk milyen illatjegyei vannak!

Illatcsalád: virágos-gyümölcsös
Fejjegyek: yuzu, gránátalma,
Szívjegyek: magnólia, málna, bazsarózsa, lótusz,
Alapjegyek: ámbra, pézsma, mahagóni.

Nem sokat tévedtünk, tényleg a virágok adják a legfőbb illatjegyeit, bár sem orchidea sem sárgadinnye nem szerepel a leírásában. Nagyon örülök hogy rátaláltam erre a tavaszi illatra ami egyáltalán nem mondható unalmasnak vagy gyengének. Az illatjegyeit olvasva a málnát, lótuszt és a pézsmát érzem ki belőle első fújásra, órák múlva már inkább csak málnás édeskés illat érezhető belőle. 

Ti próbáltatok már Versace illatot? Melyik a kedvenc?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger