2015. január 17., szombat

Sajtóanyag | ARTISTRY Little Black Dress Eye Shadow Palette

Az ünnepek elmúltával sem kell a szekrény mélyére rejteni elegánsabb ruháinkat. A január és a február is rengeteg lehetőséget tartogat a tündöklésre. Itt a báli szezon, egymást érik a farsangi mulatságok és jobbnál jobb színházi előadások közül is válogathatunk. Alkalmi megjelenésünk tökéletes kiegészítője az ARTISTRY Little Black Dress Eye Shadow Palette, amellyel bármilyen eseményre ragyogó sminket készíthetünk.


Mindenkivel előfordult már, hogy a munkából egyből egy esti programra kellett sietnie, az ilyen esetekben igazi jolly joker sminktermékekre van szükség. A báli szezon sztárja az ARTISTRY 8 színből álló szemhéjpúder palettája, amellyel nappali sminkünkből egy szempillantás alatt alkalmit varázsolhatunk. A tervezőket a paletta megalkotásakor az ikonikus kis fekete ruha inspirálta, ami ugyanolyan jól kihasználható, mint az ARTISTRY Little Black Dress Eye Shadow Palette. 


ARTISTRY Little Black Dress Eye Shadow Palette – 8 színből álló szemhéjpúder paletta 


A kellemes tapintású fekete műbőr borítású kompakt 8 kiválóan pigmentált színt tartalmaz, melyek egymással tökéletesen kombinálhatók, ezek között találunk matt, fényes és csillogó darabokat is, melyek kékesszürke árnyalatokban pompáznak. 

Segítségükkel könnyen elkészíthető egy visszafogott, halvány színekből álló smink, ami tökéletes a hétköznapokon, a sötétebbeket használva pedig akár drámai, füstös szemeket is festhetünk. 

A palettához tartozik még egy kétvégű ecset is, amelynek egyik vége a szemhéjpúder felvitelére szolgál, míg másik végével pontos, precíz kontúrt húzhatunk akár a paletta legsötétebb árnyalatával, akár egy zselés tussal. Ár: 17 700 Ft

A "Sajtóanyag" posztok mindig egy adott termék/termékcsalád bemutatására kapott hivatalos információkat tartalmazzák, nem a saját tapasztalatomon alapulnak. 

Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

3 megjegyzés:

Queen of my mistakes írta...

Nagyon szép színei vannak a palettának, elegáns :)

PAncsi írta...

Gyönyörű! :)

Mia írta...

Nem kisse tularazott... A szinek szepek, de en egyet sem tudnek hasznalni a kis feketemhez.

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger