2014. december 16., kedd

Avon aero volume mascara | Teszt

Régóta szemezek már az Avon szempillaspiráljaival, különösen a Supershock vonallal, de sajnos mikor rendeltem az épp nem volt készleten, így gondoltam kipróbálok egy újabb fajtát és így esett a választásom az Aero Volum-ra.
 Az újabb fajtát úgy értem hogy nem nagyon hallottam még erről a spirálról, teszt sem nagyon van róla illetve Krémmánián megoszlanak a vélemények, szóval számomra új mindenképp mert nekem ha azt mondják Avon spirál akkor nem ez ugrik be. Így hát gondoltam kipróbálom, főleg hogy nagyon kedvező áron volt elérhető az Iparfümérián.

Egy fekete fóliával teljesen bevonva érkezett a spirál amire ugyan ezt a mintát nyomták így eléggé meglepődtem hogy alatta teljesen kék a doboz. Nekem a fekete jobban bejött, így viszont a sok spirálom közül tény és való hogy azonnal kiszúrom. 

Amit az Avon mond róla
Forradalmi Zero Gravity technológiával rendelkezik, mely üreges mikroszálakat tartalmaz, így dús hatást nyújt anélkül, hogy elnehezítené a szempillákat, és különleges csillag alakú keféje íveli a szempillákat és egyenletesen oszlatja el rajtuk a festéket.

Amit én tapasztaltam
Az üreges mikroszálakat én nem láttam benne, bár lehet hogy ezt nem is kell látni olyan picik, szóval nem kell attól tartani hogy nap közben fekete szöszök potyognak róla. Az "aero" rész teljesen igaz belőle, olyan érzés mintha semmit nem viselnék a szempilláimon, attól eltekintve hogy több rétegben kell felvinnem ahhoz hogy a kívánt dús hatást elérjem. Én amúgy az egy réteg híve vagyok - szerintem írtam is minden spirál tesztnél - de tudom másoknak ez nem gond. Ennél a spirálnál én is kettő, vagy három réteget szoktam felvinni, a képeken lent kettő rétegben láthatjátok majd. 
Szerintem a pillákat szépen szétválasztja attól függetlenül hogy kicsit nagyobb és hagyományosabb keféje van. Szétválasztás terén nálam a szilikonos kefék váltak be egyébként. De nincs bajom ezzel sem. A színével is elégedett vagyok, nekem a sima fekete van meg, de létezik Blackest black változatban is.



A szempilláimon tehát két rétegben látható, csak a felsőket festettem ki vele. Nem egy rossz spirál de a hatását tekintve inkább a hétköznapi vonalat képviseli, esetleg még egy réteggel drámai lenne a hatás, de én nem szeretem halmozi a rétegeket. Viszont nagyon könnyed viselet és nap közben sem pereg le, és ami külön plusz pont hogy extra könnyű eltávolítani!

Ti milyen spirálokat próbáltatok mostanában?


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

4 megjegyzés:

Csipkelány írta...

Én anyukámnál próbáltam ezt a spirált, valóban nagyon könnyű érzés, de tényleg hétköznapi emiatt.

Névtelen írta...

Amikor megjelent az Avon kínálatában, akkor egyből meg is rendeltem, viszont nekem nem vált be sajnos. Egyrészt nem volt tartós, és semmit sem csinált a szempilláimmal.. mintha nem is kentem volna rájuk semmit. A másik problémám a csomagolás volt, ugyanis kb.5 használat után szétment. Levált az a rész a belsejéből, ami azért felel, hogy lehúzza a festéket a keféről, így használhatatlanná vált, mivel egy nagy csomó festéket vett fel a kefe :/ Ha már Avon, akkor én a Supershock vonalra szavazok

Unknown írta...

Nálam is ugyan ez volt mint Miriamnál..:/ Egyszerűen elromlott. Elismerem, hogy szép szempillákat csinál de szerintem nem ér meg annyit, hogy 10 használat után használhatatlanná váljon. :/ Nekem nem jött be.

Anett írta...

Csipkelány: igen, az aero megvan benne de a volume inkább hétköznapi viseletet mutat.

Miriam:Nekem még egyben van a csomagolása, nem látom hogy lötyögne, viszont ez a kék műanyag tényleg nem olyan "professzionális" látvány mint azok a feketék a Supershock vonalon.

Vanillia Rose: még csak pár hete használom, ez alatt az idő alatt nem vettem észre hogy megromlott volna, már kezdetben is a sűrűbb állagú spirálok közé tartozott, az illata is sima spirál illat, szóval az enyém még működik. Persze majd pár hónap múlva fog kiderülni hogy meddig hogy bírja az állaga.

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger