2014. március 12., szerda

Everyday makeup - Spring is all around me!

Gyakorlatilag nap mint nap ugyan ezt pár terméket használom mostanában, ami egyrészt reggeli időhiányból adódik másrészt pedig nagyon szeretem mindet! Egyébként ezt a sminket még szempillaspirál tesztnél örökítettem meg (poszt ITT) és gondoltam ha már ezt viselem minden nap akkor meg is osztom veletek!
Imádom ezt a Catrice liquid metal szemhéjpúdert, egyszerűen tökéletes! Olyan káprázatos fénye van, különleges és igazán tavaszias árnyalat. A MUA Undressed paletta is már örök klasszikusnak számít a sminkelésemben, láthatjátok hogy eléggé megfogyatkozott benne pár szín. Egyébként a felső sor balról második színének utánpótlására vettem ezt a Catrice monót, és azt kell hogy mondjam nagyon-nagyon hasonlítanak egymásra de a Mua egy picit rózsaszínesebb és nem ennyire fényes. Szóval mindkettőt imádom jelenleg. Egyébként most nézem hogy azóta milyen sokat használtam a Mua rózsaszínjét, ugyanis már sokkal jobban látszik a pan... :(
Szempillaspirálnak ugyebár a Catrice lashes to kill-t használtam, erről részletesen ITT olvashattok illetve nézhetitek meg akció közben videó formájában. A szemöldököm kitöltésénél visszatértem a por állagú termékekre, egészen pontosan a MUA Undressed fekete és matt barna árnyalatait kevertem. Az arcomon egy túl sötét árnyalatú alapozó van, épp kipróbáltam a Vichy Teint Ideal új alapozóját amiből van mintám, de sajnos nem az én színem. Egyébként nem olyan rossz ha azt leszámítjuk hogy a pati nyom az államon nem igazán tűnt el és a pórusaim is látszanak rendesen. Pirosítónak egy tavaszias árnyalatot választottam és választom is mostanában naponta, méghozzá a Bourjois kis kerek púderesét, amit még ITT láthattatok sminkben. A számon csak egy világos szájfény van, a Douglas absolute lips-e, amiről pedig ITT tudtok tesztet olvasni. Szintén itt próbáltam ki először a Catrice szemceruzáját - Made to stay kiemelő - amit az alsó vízvonalon használtam és meglepő módon az egész arcos képen szépen látszik de a közelin nem :) ki érti ezt! 

Catrice liquid metal eyeshadow - Rose gold pink
Catrice made to stay kiemelő

Ti ismeritek a Catrice liquid metal szemhéjpúdereket? Szeretitek vagy esetleg túl sok a csillogásból?

Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

6 megjegyzés:

Panni írta...

Nagyon szép lett! :)

Queen of my mistakes írta...

Tetszik! :)

Eleni írta...

Gyönyörű, és nagyon jól áll Neked!

PAncsi írta...

Megvan nekem is ez a Catrice púder és imádom! Ugyanúgy, ahogy a MUA második színét :-)

Anett írta...

Köszi lányok :)
PAncsi: még a L'oreal color infallible monok közt van ilyen hasonlóan halvány rózsaszín, arra is kíváncsi lennék milyen :)

Elíz írta...

Nagyon szép :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger