2014. március 5., szerda

Februári kedvencek!

Februárban igazából annyi jó terméket használtam ugyanis a régi dolgaim újra felfedezésén ügyködöm és olyan kincsek kerültek a kezembe hogy már maga a felismerés is boldoggá tett: "Jé, nekem ilyenem is van!"
Ilyenek voltak például - felsorolás jelleggel: MUA paletták, MAC pirosítóm és rúzsom, L'Oreal púderrózsaszín körömlakk...szóval csupa olyasmi amikről már áradoztam jó pár sort és igazából most is simán megtehetném, de nem biztos hogy újra szeretnétek ugyan azt olvasni, így most csak azokat a termékeket válogattam ide amikről igazából még nem vagy nem sok szó esett itt a blogon.
Macadamia natural oil leave in conditioner
Pont tegnap volt róla egy teszt hogy mennyire sokoldalúan használható ez a termék és az illata fantasztikus! Végre napokig illatozik a hajam, emellett puha, sima és fényes is lesz tőle.
BarryM nail paint - Amethyst glitter
Néha feltűnt egy-egy körmös posztban már és azt kell hogy mondjam februárban rengetegszer ezzel dobtam fel a lakkozásom. Általában csak a körömágyhoz viszem fel, vagy csak a gyűrűsujjam díszítem vele, de így is egész nap tudnám csodálni!
Opi - Tomorrow never dies
Hű, ezer éve nem kentem fel úgy igazán - minden ujjamra - ezt a lakkot pedig csodás mély lila! Az állaga ugyan elég híg de szerencsére két rétegben tökéletes a fedése.
Catrice liquid metal mono - Gold'n roses
Hát...már látom ez lesz az új kattanásom és úgy járok vele mint a Color Tattoo-val - mind kell! Csodálatos fénye van, tényleg nem tudom leírni és sajnos nagyon fényképezni sem, egyébként ez volt rajtam ennél a posztnál is amiben a szintén Catrice szempillaspirált teszteltem.
Bomb cosmetics fürdősüti
Sajnos a papírját már kidobtam így nem tudom melyik illat is ez igazából, de nagyon fincsi! Ez egy nagyobb méretű sütike és többször használható. Az enyém a képen már háromszor használt - bocsika! :) De van róla teljes kép is, mert akartam írni arról hogy milyen fürdőkészítményeket próbáltam mostanság, de aztán elmaradtam vele... Szóval annyira finom az illata és olyan krémes lesz tőle a víz! És a bőröm is puha marad utána.
Lady Gaga - Fame
Illatok tekintetében szinte csak ezt használtam egész hónapban. Szintén édeskés illat de nem annyira hogy fojtogató legyen. Sajnos annyira nem tartós, rajtam kb a nap felénél tűnik el, legalább is én akkor már nem érzem magamon. De valahogy az hogy fekete, mindig különös érzéssel tölt el és így szívesen használom, na és persze azért az illata is tényleg jó :)

Nálatok mik voltak a havi kedvencek?

Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

1 megjegyzés:

Dóri RFB írta...

Nagyon szépek a körömlakkok, nem csodálom, hogy bekerültek a havi kedvencek közé :) A Bomb Cosmetics termékeit pedig én is egyre jobban kedvelem.
Az én februári kedvenceim: http://beforeaday.blogspot.hu/2014/03/februari-kedvencek.html

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger