2014. március 25., kedd

Glamour napi gyors tipp - NYX kedvencek

Mivel vészesen közelednek a Glamour napok így akarva-akaratlanul egyre többször gondolkodom azon hogy milyen tervvel a fejemben induljak neki a vadászatnak. Ilyenkor inspirációt gyűjtök hogy mivel lehetne felturbózni a ruhatáram és a sminkkészletem, teszteket és videókat nézegetek. Így jött az ötlet hogy néhány ilyen tipp jellegű bejegyzést fogok írni, hátha valakinek hasznos lesz hogy én miket szeretek és ajánlok beszerezni, ha már ilyen jó sminkes kuponok vannak!
Kezdjük a sminktermékekkel azon belül is a NYX-el. Régebben csak külföldi oldalról volt elérhető a márka, majd megjelent a Müllerben is, de ahogy ott kinéztek a polcok, hát nem sok kedve volt az embernek vásárolni...Aztán már itthon is elérhető magyar webshopból így könnyebbé vált a kísérletezgetés velük annak akit eddig a külföldi rendelés gondolata tartott vissza. Nézzük akkor hogy az én NYX készletemben mik azok a termékek amik a leginkább kihasználhatóak, legjobban beváltak nekem és talán a legtöbb sminkelés iránt érdeklődőnek jól jönnek az eszköztárba.
Elsődleges kedvencem a Jumbo eyepencil, ebből is a Milk árnyalat. Nagyon sokoldalú, lehet alapként is használni illetve önmagában (mondjuk nem a fehéret) és a vízvonalra is. Igazi Jolly joker! A következő a pigmentek, itt kb az összes színt felsorolhatnám, mind csodálatosan telt, finom fényes árnyalat, tavaszra jól jönnek az ilyen fényes színek. Aztán a háromrészes paletták csodás színvilága sem elhanyagolható, egyébként ezeknek sokkal jobb az állaguk mint például a mono szemhéjpúdereknek, pedig azok is nagyon-nagyon jók de ez a hármas a kedvencem. Pirosítók közül csak azért a por állagú került ide mert tudom hogy sokkal többen kedvelik ezt a típust mint a krémest, de azt is nyugodtan ide tudnám sorolni. Mostanában nagyon sokat használom én is a krémes párját mert nagyon tartós. Végül pedig az egyik kedvenc szájfényem, kissé aranyos árnyalatban amit leginkább nyáron szeretek használni, mert annyira sűrű és intenzív a színe hogy akár folyékony rúzsnak is nevezhetnénk kis túlzással. Bár nekem ebből a típusból ez az egy van csak meg, de remélem a többi is ilyen jól teljesít és akkor bátran ajánlom kipróbálásra.

Én még a Cherryculture külföldi webshopból rendeltem ezeket, de már itthon is elérhetőek az Alveolashopnál, ahol a Glamour napokon 30% kedvezményt kaphatunk. Érdemes tehát bújni a netet és teszteket olvasgatni ha szeretnél kipróbálni pár NYX terméket, mert ez a kedvezmény már megéri a rendelést.

Neked van NYX terméked? Szereted?

Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger