2012. február 19., vasárnap

Elfogyott! - a körömlakk lemosóm

Ahh de már mikor...ez azért lényeges mert mikor megvettem az újat úgy voltam vele hogy jó lesz ez amíg nem jutok Rossmann közelébe és nem tudom újra beszerezni azt amit eddig is használtam (és ugye elfogyott).
Essence és Ebelin nail polish remover

Az Essence körömlakklemosója előtt mindig valami "semmiextra" lemosót használtam, aztán meguntam hogy gyorsan fogynak a kis kiszerelés miatt és megvettem ezt. 150 ml elég sokáig elég volt, de a másik nagyon nagy pozitívuma az a finom kókusz illat amit maga után hagy. Használat közben érezni ugyan egy kis szokásos büdit de aztán csak a kókusz marad. A körömlakkot nagyon jól eltávolítja, a csillámosakkal is egész szépen elbánik, egy negatív dolog van csak talán, hogy elég széles a nyílás ahol ki kell önteni ezért volt mikor kicsit megborult.
Nem túl informatív...

Szóval ő elfogyott, a Rossmann-t meg épp kerültem (na jó nem is, csak lusta voltam). Egyik nap viszont már muszáj volt valamit keríteni és épp DM volt a közelben. Essence persze nem volt (újra szerettem volna venni a kókuszost) így valami mást kerestem, szaglásztam a lemosókat (a biztiőr bácsi szemében megjelent a 'hülyeszipus' tekintet) és megtaláltam ezt. Fantasztikus virág illata van, nem tudom talán liliom, minden lemosás után végigszaglászom a körmeim :) Az 50 ml-es változatot hoztam el, de ha jól emlékszem volt belőle 125 ml-es is.
Ez már egy kicsit többet elárul...

Biotinnal és argánolajjal....hmmm, egyikről sem tudom mi úgyhogy a biotinnak kremmania.hu-n utánanéztem:
Biotin: H-vitamin vagy B7-vitamin. A szervezetünk a biotint felhasználja a sejtnövekedéshez,a zsírsavak termeléséhez, a zsírok és aminosavak anyagcseréjéhez (lebontásához és építéséhez). Szájon át bevéve ajánlott a haj és a köröm erősítésére. A bőrbe vagy a hajba azonban nem szívódik be, és helyileg használva nincs a bőrre gyakorolt ismert hatása.
Az Argánolajra is rákerestem neten (info INNEN): A Marokkóban őshonos argánfa gyümölcsének magvából sajtolt olajnak kiváló a regeneráló és öregedésgátló hatása. E-vitaminban és esszenciális zsírsavakban gazdag, és a bőrszárazságtól az aknén, a pikkelysömörön és az ekcémán át a ráncosodásig mindenféle bőrbetegség ellen hatásos.

Ez elég jól hangzik azért, kíváncsi leszek hogy tényleg lesz-e valami változás a körmeimben, bár én nem hiszek az ilyenekben. Ez a kis 50 ml-es mennyiség szerintem úgy egy hónapig ki fog tartani, talán annyi idő elég lesz arra hogy kimondjam használt/nem használt.

Nálatok melyik körömlakk lemosó vált be?

4 megjegyzés:

pipacs írta...

Én ezt az ebelint használtam, de nekem nem jött be, az erősebb színekkel és a csillámos lakkokkal nem bír el. :S :S

Renii írta...

Én most épp ugyanezt az essence lemosót használom, csak epresben. Eddig tetszik, jól leszedi a lakkot és az illata is finom. :) Remélem nem fogja szárítani a kezem.

Anett írta...

Pipacs: eddig a legsötétebb lakk az a fekete repedezős volt amit simán leszedett, csillámossal még nem próbáltam. Ha nem fogja bírni legalább nem bánom majd hogy csak az 50 ml-t hoztam el :)

Renii: nem is tudtam hogy van epresben is! :)

Thündérke írta...

Én Isanasa-t,de a rózsaszínt, hamarosan elfogy, és most a zöldet fogom megvenni, hiper szuper állítólag :D .

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger