2012. február 27., hétfő

Tavaszi virágcsokor - ruhákból

Egyre jobban tetszenek a virágos ruhák, ezen belül is a virágos felsők. Ha a hétvégén lett volna időm energiám elmentem volna körülnézni (és esetleg vásárolni) a tavaszi kollekciókból, de mivel ez most nem jött össze így körülnéztem mi az ami már megvan nekem és virágos. Hát nem sok mindent találtam de amit igen azokról már teljesen el is feledkeztem!
A tavaszi/nyári ruháim mindig elteszem a szekrény felsőbb polcaira hogy mindig az aktuális évszaknak megfelelő holmik legyenek reggel a kezem ügyében. Így történhetett hogy róluk teljesen el is feledkeztem. Ezeken kívül van még két kicsit sötétebb/színesebb virágos felsőm (láthattátok már őket ITT és ITT) de rajtuk azon kívül hogy virágosak nincs semmi "üde". 
Mindhárom "talált" felső egy egyszerű póló szerűség, amit általában farmerhoz vagy drapp szövetnadrághoz szoktam hordani a hétköznapokon.  De egy teljesen laza szett részeként viseltem már strandra vagy kiránduláshoz is őket egy farmer rövidnadrággal is.

Kerestem hozzájuk illő körömlakkot is, szerencsére mindegyikhez jól mennek a pirosas/rózsaszínes árnyalatok, abból  pedig nem szenvedek hiányt. De ami a legnagyobb felfedezés számomra, hogy az egyetlen menta színű lakkom a bal szélső felsőhöz határozottan illik, de akár mind a háromhoz is elképzelhetőnek tartom.

Azt hiszem hasznos volt otthon felmérni a terepet mielőtt vásárolni indulok, virágos pólókat már biztosan nem fogok venni (vagy legalább is nem áll szándékomban). Ami esetleg még jól jönne az egy virágos blézer, mondjuk sötétkék alapon apró sárga és rózsaszín virágokkal, mert ezt jól lehetne variálni egyszínű fehér/fekete pólókkal is, illetve szeretnék még egy virágos táskát vagy cipőt, hogy valami kiegészítőm is legyen ilyen tavaszias stílusban.

Ti hogy álltok a virágokkal? Elterveztétek már mit fogtok beszerezni a tavaszi trendekből? Vagy esetleg felmértétek az otthoni készletet és már nem hiányzik semmi?

1 megjegyzés:

Thündérke írta...

az első képen, a felső pólónak tetszik a mintája :) tök jó, hogy kerestél hozzájuk lakkokat :) Én is készültem a múlt héten vásárolgatni, de semmi időm nem volt :S

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger