2011. augusztus 8., hétfő

Miss Rose pirosító teszt

Halogattam ennek a tesztnek a megírását, hátha jön egy igazán meleg nyári nap és akkor is meg tudom nézni hogyan teljesít, de ezidáig nem történt ilyen. Azért majd biztos lesz még rá alkalom ugyanis mióta megvan ő lett a kedvenc pirosítóm!


02-es árnyalat (nekem korall)

A történet ott kezdődik hogy ezt a pirosítót The Makeupwomen nyereményjátékán nyertem (éljen!) mert én bármerre járok Pesten sosem találkozom Miss Rose termékekkel. Tudom...fodrászkellékes boltok...de én azt sem találok!!! (vagy az Auchan üzletsorán lévő esetleg nyerő lenne?)

Az alsó fekete részt kinyitva egy kis szivacsot találunk, én jobban szeretem ujjal felvinni így nekem ez felesleges, de biztos van aki a szivacsos módszert szereti.

Ha a felső átlátszó részt letekerjük ott található maga a termék. Nekem ez a megoldás teljesen új volt, azt hittem simán kinyitós lesz :)



Az összehasonlítás másik résztvevője a NYX egyik krémpirosítója lesz.



Látszik a méretbeli különbség, grammra nem tudom mennyi lehet az eltérés, de valószínűleg nagyon sokáig elég lesz mindkettő.





Az ujjamon látszik hogy a NYX fényesebb, és egyébként jóval lágyabb is, így könnyű vele "túlzásba esni".

A mintákon is látszik hogy a Miss Rose nem annyira fényes aminek én kifejezetten örülök. Teljesen mattnak nem mondanám azért, de így is felülmúlja a várakozásomat mind használhatóság mind pedig pigmentáltság szempontjából.

Összességében teljesen elégedett vagyok vele, egy darab Miss Rose szemhéjpúderem volt eddig, arról tudtam hogy jó de most már erről is tudom :)

3 megjegyzés:

Castia írta...

A hétvégén végre én is felfedeztem egy fodrászkellékest, és sikerült rögtön be is szereznem egy Miss Rose palettát 700 Ft-ért. Pirosítót is néztem, de azt nem láttam - habár annyira fel voltak halmozva a dolgok, hogy talán csak kicsit mélyebbre kellett volna ásni.

TheMakeupwoman írta...

Örülök hogy éppségben megérkezett és tetszik Neked :)

Nóra írta...

Szerintem nagyon szép, barackos árnyalat,tetszik :)
És meginvitállak egy játékra, ha van kedved : http://alanora.blogspot.com/2011/08/gyerekkorom-kedvencei.html
:)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger