2022. július 7., csütörtök

ÚJ Beauty box különlegesség a hazai piacon - BolA


Sziasztok! A poszt címébe még azt is beírhattam volna, hogy "még mindig nagyon szeretünk meglepődni", remélem legalábbis, hogy rajtam kívül még sokan éreznek így, ha szépségápolási meglepetés csomagról van szó. Sőt, az az igazság, hogy leginkább a különleges meglepetések csigáznak fel, mint ez az új válogatás dobozka, a BolA Beauty box, ugyanis ebben nem az itthon megszokott drogériás márkák kaptak helyet, hanem végre igazi külföldi különlegességek!



Persze, tudom én is, hogy ma már szinte bármilyen márkát lehet Magyarországon is házhoz rendelni, de talán nem is olyan egyszerű hozzájutni, ott a külföldi webshop bizonytalansága, mikorra és milyen állapotban érkezik meg a kiszemelt termék, lesz-e plusz költség.Valamint nem arról van szó, hogy ne szeretném a hazai márkákat - főleg amik itt is készülnek kis hazánkban - hanem tényleg jó néha olyan termékeket is megismerni, amik nem az itthoni sztenderd kínálat részei. Mivel nem vagyok már naprakész a legújabb beauty trendeket illetően, régen sokat olvastam ugyan a témában és rengeteg külföldi beauty gurut is követtem napi rendszerességgel Instán és Youtube-on is, mára ez az arány lecsökkent, és már csak alkalmanként csekkolom a legnagyobb oldalakat, így emiatt is örültem egy ilyen válogatás dobozkának, amibe trendi, mostanság menő dolgok kerültek összeállításra. Jó kis szépségápolási felfedező csomag lett belőle, tényleg mindenki találhat benne olyan terméket, amiért rajongani tud, és összességében is egy jól kihasználható és elhasználható termék válogatás lett. 


Mivel hamarosan indul a második dobozka rendelési ideje, egészen pontosan 2022.07.08-tól előrendelhető az újabb kiadás, így hozok most egy rövid összeállítást az első tartalmáról, hátha kedvet kaptok a másodikhoz! Ráadásul most az előrendelési időszakban ingyenes a házhozszállítás Magyarország területén belül, és az 5 termék mellé pluszban jár ajándékba egy szuper arcmaszk is a Starskin márkától! De akkor lássuk is az első doboz tartalmát részletesen.



Nesti Dante Limonum Zagara szappan

A szilárd Nesti Dante Limonum Zagara szappan a minőségi higiéné elengedhetetlen készítménye. Hatékonyan tisztíja a bőrt és távolít el róla minden szennyeződést. 250 grammos óriási kiszerelés, nagyon sokáig elég és minden bőrtípusra ajánlott, mennyei illata sokáig megmarad a bőrön, igazi nyári frissítő a bőrnek.




Codex beauty superfood hidratáló krém


Ez a gazdag krém arcra, kézre és testre készült, amely a biotechnológiai összetevők erejét felhasználva segíti a bőr hidratálását és nedvességmegtartását.Szabadalmaztatott és bizonyítottan hatásos BiaComplex™ formulával; a nyugtató krém újrahidratálja a bőrt, és klinikailag bizonyítottan puha, kisimult és egyenletesebb bőrtónust biztosít.A Bia Hydrating Skin Superfood minden bőrtípusra egyaránt használható, de különösen alkalmas száraz, hámló vagy viszkető bőrre. 75 ml-es teljes kiszerelésű termék került a dobozba, ami azóta kedvenc univerzális krém lett nálunk. Kentem már a naptól lepirult orromra és homlokomra, nagyon száraz kézfejemre, sőt, a gyerekek pancsolástól kiázott bőrére is, mindenhol szuperül teljesített, könnyen felszívódik és jól táplálja a bőrt.




Pink Honey Coco powder szemöldökpor


A vadonatúj soft focus szemöldökporok segítenek a legtermészetesebben kitöltött szemöldök létrehozásában. A por egyenletesen oszlik szét a szőrszálak között, ezzel eredményezve a kitöltött és telt szemöldök hatást. Hosszú élettartamú és magas pigmenttartalommal gazdagított - a coco szemöldökpor 6,4 g-os kiszerelése, egy életen át kitart! Az előrendelési időszak alatt ki lehetett választani a megfelelő színt, így tutira olyan árnyalatban érkezett hozzánk, amit tudunk is használni. Nagyon selymes állagú a por, és tartós is, praktikus tükrös csomagolásának köszönhetően út közben is társunk lehet. A dobozban volt hozzá egy kétvégű szemöldökecset is, mindjárt mutatom!




Brushworks duo szemöldökecset


Érj el telt és minden alkalommal tökéletes szemöldök hatást a Brushworks Brow Duo Brush ecsettel! Ez a kettős végű ecset+kefe segít kitölteni és formázni a szemöldököt. A kefés oldallal formálni tudod a szemöldököt, a szögletes véggel pedig természetes, szőrszerű vonalakat hozhatsz létre. 100%-ban állatkísérlet mentes és vegán. Ez a duo kialakítás nagyon praktikus, mert a ferde véggel könnyen és precízen lehet felvinni a port, míg a kefés részével a felesleget lehet eltávolítani a szálakról, illetve segít összerendezni is a kusza részeket, de emellett fixálásra is használható, ha például egy kis hajlakkot fújsz rá.



MagicOrganicApotheracy bath potion


Szabadítsd fel az elméd és relaxálj ezzel a koncentrált, revitalizáló fürdőitallal. Élénkítő gyógynövénykeverék, amely egy hosszú, fárasztó nap után biztosan elhozza életedbe a tavaszt. Frissítő borsmentával, méregtelenítő édesköménnyel, tisztító fenyőtűvel, nyugtató cickafarkfűvel és nyírfával, amelyek tónusossá teszik és enyhítik a fájó izmokat. Miután elmerülsz a vízben, lazíts, közben pedig lélegezd be és hagyd, hogy a szerves illóolajok kitisztítsák a légutakat és feldobják a hangulatod. Vegán és állatkísérlet mentes. Imádtam ezt az olajos fürdőterméket, így jól be is osztottam, ez a kis üvegcse 3 tökéletes fürdőzésre volt elegendő, mennyei ánizsos illata volt és a bőröm olyan puha lett utána mint a bársony!



A második BolA beauty box előrendelési időszaka 2022.07.08-tól indul, és most is izgalmas márkákkal ismerkedhetünk meg benne, csekkoljátok a Facebook oldalon : ITT. Már most három nagyon szuper meglepetéssel is készültek nekünk a rendelésünk mellé, ugyanis az első 40 megrendelő kap ajándékba egy LastObject LastRound korongot, ami nem más, mint egy többször is használható "vattakorong", tehát arctisztításhoz, sminklemosáshoz vagy akár sminkeléshez is 250 alkalommal lehet újrahasználni mosás után. Valamint mindenki kap ajándékba egy Starskin arcmaszkot, amit 3 változat közül választhatunk ki, és a szállítás ingyenes lesz Magyarország területén belül! Tehát most is nagyon megéri rendelni majd, mert az izgalmas termékek mellett több ajándék is kerül majd a csomagba.




Rendelni majd a BolaBeauty webshopban lehet, ezt ITT találjátok, ahol egyébként nem csak magára a dobozra csaphattok le, hanem számos más termék is elérhető náluk.

Készítettem egy unboxing videót is az első boxról, ha még nem láttátok, itt meg tudjátok nézni:



Ti szoktatok meglepetés dobozokat rendelni?
Anett


* a bejegyzésben bemutatott dobozt tesztelésre kaptam

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger