2019. november 16., szombat

Idén a Black Friday is korábban érkezik - a Notino-hoz!


Így november végéhez közeledve már azok is kezdenek karácsonyi lázban égni - vagy legalább is fokozottan gondolni a karácsonyra - akik a visszafogott tábort erősítik, és nem kifejezetten kedvelik az előre hozott hangulatkeltéseket. De lassan vége a novembernek és itthon is egyre több helyen hirdetnek Black Friday akciókat, ami a Notino-nál ráadásul nem is csak egy napot jelent, ugyanis november 18-tól egészen december 1-ig szuper kedvezményekkel lehet nálunk vásárolni. Ezek közül szemezgettem most én is, mert a szépségápolási termékek töretlenül vezetnek a karácsonyi ajándékozási listákon. Nézzük az idei karácsony gyöngyszemeit!


Smink, illat és szépségápolás


A Clinique márkát és az ő 3 lépéses arcápoló termékcsaládját szerintem sokunknak nem kell bemutatni, de ha mégis, akkor annyit röviden ezekről a kis csomagokról, hogy a különböző bőrtípusoknak megfelelően 3 arcápolási terméket válogattak egy szettbe. Ezek a termékek jól kiegészítik egymást, a hámlasztó tisztító mellé egy tonik és egy hidratáló is került minden csomagba, így egy komplett arcápolási szettet kapunk. 



A márka illatok terén is elég erős, sokak kedvence a Happy, ami egy populárisabb kompozíció, sokaknak jól áll, talán jolly jokernek is lehetne nevezni a parfümök terén. A gyümölcsös-virágos kategóriába tartozik, pont annyira édeskés, amit könnyen el tudunk viselni és van benne egy kis különleges vonulat a borostyánnak köszönhetően, amitől mégsem az az uncsi "dejóillatodvan" parfüm. Ár-érték arányban is teljesen rendben van szerintem, főleg mert a tartósságára sem nagyon hallottam még panaszt. Ez utóbbi dolog egyébként picit egyén függő is persze, mint az illatok megítélése, de egy próbát mindenképp megér ez a parfüm. 



Sminket ajándékozni talán az egyik legnehezebb dolog, nehezebb mint parfümöt! Elsőként ismernünk kell a célszemély sminkelési szokásait, hogy használ-e egyáltalán ilyen termékeket, ha pedig nem akkor szeretne-e. Ha rendszeresen sminkel akkor egy kicsit könnyebb dolgunk van, bár így is mellé lehet nyúlni! Az első legfontosabb dolog, hogy minőségi sminkterméket válasszunk, amit akár érzékeny bőrűek is használhatnak, másodszor pedig próbáljunk itt is a populárisabb vonalon maradni, vagyis a föld színeknél. Ezek mindenkinek jól állnak, bármilyen szem- és hajszín esetén bevethetőek és akár szuperül kiegészíthetők egy-egy vadabb árnyalattal. A márkánál ilyen alapkészletből is van a kínálatban, így nem is kell sokat keresgélni.



Ti szoktatok kozmetikumokat ajándékozni?
Anett



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger