2018. augusztus 18., szombat

FeMini Box unboxing a csajokkal (+VIDEÓ)


Gondolom ismertek már annyira hogy tudjátok rólam hogy imádom a meglepetésdobozokat, és mióta anyuka lettem különösen nagy kedvenceim azok a tipusok, amik a gyerekeknek is rejtenek valamit. Tudom nem "illik" ilyet - és tulajdonképpen el sem kéne árulnom - de már a videó előtt megnéztük mi van benne. Hát nem vagyunk éppen türelmesek, ez tény, de a fő ok az volt hogy ismerem a gyerekeim és tudom hogy ha valami izgalmasat kapok akkor azt pikk-pakk széthordják. Ez a dobozka pedig több mint izgalmas, egy igazi meglepetés, ami nekem és nekünk lett összeállitva.


A FeMini Box már több mint 2 éve lep meg minket különféle dobozokkal, volt már karácsonyi kiadásuk, szépségápolási kiadásuk és ezen kivül még számos más dobozka, amikben egy dolog mindig közös volt, méghozzá az, hogy csak és kizárólag hazai kézműves termékek kerültek bele. Szeretem a hazai alkotók munkáit, főképp mert a legtöbb esetben anyukákról van szó, akik a család mellett az alkotással foglalkoznak. Minden termék egyedi tehát és különleges, ebben a kiadásban pedig anyának és gyerekeknek egyaránt jutott a jóból, ezúton is köszönöm a FeMini Box-nak hogy megleptek minket ezzel a dobozzal.


Az Anya kicsi kincse kiadásban szereplő termékek:


  1. _cupofink_ tintart A5-ös méretben: Anya úgy szeretlek mint...
  2. harmonystudio1 álomőrző marokpárna: Oroszlán
  3. joyflowerdesign párositó és memóriajáték
  4. kminibolt: bogyókás nyaklánc
  5. martasfestmények: játékos, vidám, kézzel festett falikép a gyerekszobába
  6. petrusmarta: Játszani jó! Elfoglalt szülők játéktára
  7. rozsiboutique: Nyári kollekciós vitorlás textil gomb gyűrű




Nem volt egyszerű a videózás a lányokkal, mert amit csak kézhez kaptak rögtön vittek is el, igy ez a 10 perces videó amit láthattok igazából nekem 1 órás felvétel volt... kicsit nehéz volt tőlük visszaszerezni a kincseket. De mint ahogy láthatjátok a videóból, mindennek lett gazdája, nagy siker volt nálunk ez a meglepetésdoboz. 

Ha Ti is szeretnétek rendelni, vagy megnézni az előző kiadásokat akkor kattintsatok a FeMini Box oldalára: www.feminibox.hu

A videót pedig itt tudjátok megnézni:




Ti szeretitek a meglepetésdobozokat?

Anett

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger