2017. szeptember 30., szombat

Egy (beauty) blogger vallomása (+VIDEÓ)



Irtam már pár bejegyzést a blogolással kapcsolatban és most ehhez a témához kapcsolódik ez a videóm is, amiben a blogger világról, az én tapasztalataimról lesz szó.



Amikről eddig irtam a témában az az hogy miket szeretek a blogolásban (ITT) illetve mik azok a dolgok amiket nem (ITT). Ez a videó pedig inkább a blogger világról szól, arról hogy én miket látok itt, merre halad ez az egész valamint hogy én és a blogom (meg persze a youtube csatornám) hogyan s merre halad. A videót itt tudjátok megnézni:


Szerintetek milyen a mai bloggervilág?

2 megjegyzés:

PoM- PoM írta...

Én már iratkoztam le blogról pont emiatt a blogolási stílus miatt! Engem kimondottan irritál, ha valaki a félfamentes wc papírt is hajlandó reklámozni, csak mert ingyen kapta, illetve ha a blogon minden reklámszagú. Azért kezdünk el követni egy blogot, mert emberközelinek érezzük, mintha a szomszédlánnyal beszélgetnénk, őszintén. De amikor az egész fizett reklám lesz, már elveszti ezt a báját. Nem értem, miért jó nekik az, hogy csak azért szerezzenek követőt, hogy nagyobb táboruk legyen, de közben meg ezeket a likeolókat baromira nem érdekli a blog tartalma, csak nyerni akarnak. Vagyis na, tudom miért csinlják, magasabb követőszám, több ingyen cucc.... Több ilyen bloggerkiborulást láttam már, és teljesen megértelek titeket. Tarts ki, mert szükség van az ilyen őszinte blogerre!

bettynova írta...

Én utálom, ha minden postban csak és kizárólag olyan termék van, amit kapott az adott blogger és saját befektetés meg semmi. Rohadt unalmas mindig ugyanazokat a márkákat látni minden bloggernél. Uncsi.

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger