2017. augusztus 31., csütörtök

Mitől más a My Hsin-Ni beauty maszk? | Teszt


Mikor először megláttam hogy egy új fátyolmaszk márka ütötte fel fejét a hazai drogériákban (pontosabban csak egyben ha jól tudom) azonnal le akartam csapni rá, hiába na, a lelkesedésem a fátyolmaszkokét töretlen.







Imádom azt az érzést mikor szépen felsimitom az arcomra és kapok magamtól 20 perc énidőt amig ha minden jól megy nem kell semmi mással foglalkoznom csak a pihenéssel és kikapcsolódással. Hát igen, mondhatom hogy mostanában tényleg csak ennyi jut nekem a felfrissülésből és a szépitkezésből is. Kipróbáltam már néhány márka ilyen tipusú maszkját igy tudok némi viszonyitással is szolgálni e téren. 

Amiben másnak találom ezeket a maszkokat az a hátsó "műanyag" boritás amit ugye használat előtt le kell venni. Ezeknél sokkal vastagabb, jobban elkülönül a fátyol résztől ami az arcunkra kerül, könnyebb is eltávolitani a két réteget egymástól. Ehhez kapcsolódik a második különbség, ezeket sokkal könnyebb volt számomra felhelyezni az arcra, sokkal kevésbé csúszkáltak felhelyezés közben és végig mozdulatlanok is maradtak. A harmadik különbség amit észrevettem a többi ilyen tipusú maszkkal összehasonlitva, hogy ezeknek a maradványai sokkal hamarabb felszivódnak az arcon, tehát mikor leveszem a maszkot és átmaszirozom kicsit az arcbőröm a rajta maradt esszenciával valahogy hamarabb érzem úgy hogy magába szivta teljesen a bőr.




Három tipusát próbáltam ki ennek a márkának: a Q10 kollagénes feszesitő maszkot, az aloe verás E vitaminos maszkot és a kaviár kivonatos maszkot. Több nem volt épp készleten azt hiszem mikor rendeltem a Rossmann webshopból, ingyen szállitás volt összeghatár nélkül :) nem volt vészes az áruk, kb 750 Ft körül mozognak mind.

Mindháromban azonos állagú volt az esszencia, eléggé folyékony, áttetsző és kellemes illatú. Használatukat tekintve nem különböztek, egyformán könnyű volt felhelyezni őket, egyforma a méretük és a hatóidejük is (20 perc). Hatásukat tekintve viszont nem szerettem meg őket egyformán. Kedvencem az aloe verás lett, nagyon felfrissitette a bőröm, szép egyenletes lett a szine, kissé talán ki is fehéredett tőle. Kellemes puha érzet maradt utána és az illata is nagyon jó volt. A Q10 kollagénest kicsit sokallta a bőröm, úgy vettem észre hogy megült rajta, de nem úgy hogy kivülről maradt ragacsos hanem valahogy belülről éreztem azt hogy elnehezedett, mint valami zsiosabb krémtől. A hamadik, a kaviáros pedig jó volt de úgy különösebben nem éreztem nála semmi hűha érzést.

Összességében örülök hogy kipróbáltam ezeket a maszkokat és remélem legközelebb lesz a többi fajtából is mert azokra is kiváncsi vagyok. Ebben a körben egy kedvencem lett, őt újra is fogom vásárolni, az aloe verást mindenképp próbáljátok ki, megéri :)

Ti próbáltátok már ezeket a maszkokat?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger