2017. július 17., hétfő

Újdonságok az arcápolási rutinomban - 2017 nyár


Nyáron szerintem óhatatlanul bekerülnek új dolgok a mindennapos arcápolásba mindenkinél, vagy csak nálam? Nem tudom, mindenesetre idén nyáron négy érdekes/izgalmas termékkel is gazdagodott a fürdőszobapolcom - és persze az arcbőröm is!


Van köztük arctisztitó, önbarnitós arckrém, szemkörnyék ápoló és egy eléggé univerzálisnak mondható termék is. Lássuk kikről is van szó!


Mixa cleansing micellar water

Igen ez egy micellás viz, amit érzékeny bőrre fejlesztettek ki. Lehet szemre is használni és rózsa kivonatot valamint B5 vitamint is tartalmaz. Nagyon kellett már nekem egy könnyed tisztitó az arcomra, amivel csak áttörlöm és eltűnik a kosz és a smink is. Főleg a szememre használom, általában ugyanis egy szempillaspirál plusz kis szemhéjtus van rajtam, ezeket meg nem hozza le a sima arclemosó. Ez a pumpás kiszerelés egész kényelmes, bár ha erősen megnyomom akkor csak úgy "száll" belőle a termék. Illatmentes, igy nem zavarja az orromat, nagyon szépen leszedi a sminket is. Szeretem használni mert utána úgy érzem nem kell hidratáló krémet használni, puha lesz tőle a bőröm, nem húzódik és persze zsiros érzetet sem hagy maga után.


Garnier ambre solaire self-tan cream

Nem tudom hogy vagytok vele de én úgy érzem az arcom kevésbé barnul le mint mondjuk a vállam és a dekoltázsom, igy olyan fura az összhatás, mintha világitana a fejem...Ezért örülök hogy vannak kifejezetten az arcra kitalált önbarnitő készitmények is mert én nem szivesen kenem testápolóval az arcom, még ha alkalmanként kellene is. Szóval pár hete kezdtem használni ezt a terméket és bár az árnyalata "medium" vagyis közepesen barna bőrre lett kitalálva, mégsem érzem úgy hogy nekem túl sötét lenne. Egy héten kétszer használom, szerintem nem tart egy hétig a hatása, bár én mellette ugyebár rendszeresen arcradirozok is és gondolom ezért van hogy hamarabb lejön a szine. Az illata kellemes, nem az a büdi önbarnitós fajta, az állaga kicsit sűrű - ezt nem szeretem benne csak, amúgy egész hamar beszivódik. Én előtte is mindig radirozok hogy ne legyen foltos és este kenem fel, igy reggelre szép egyenletes, nem narancsos szine lesz az arcomnak.



Make me bio rózsaviz

A rózsavizet számtalan módon használhatjuk az arcápolásban, lehet például arcpermetként használni, vagy tonikként, használhatjuk plusz hidratálóként, vagy egy sűrűbb krémhez keverve, lehet vele sminkelni is ha nedvesen szeretnénk például szemfestéket felvinni. Első fújásra kellemesnek éreztem az illatát, ami elég tömény rózsa, viszont napi használatban már hamar soknak bizonyult nekem. Tényleg nagyon erős a rózsa illat, mert még néhány órával a használata után is érzem magamon. Igy én inkább csak arctisztitásra használom: egy vattapamacsra fújok belőle és ezzel törlöm át az arcomat, nyakamat és dekoltázsom  is. Szépen tisztit, a minimális sminket is leszedi, a szempillaspirálra ugyan kicsit rá kell segiteni de egész jó ebben is.


L'Oreal Age perfect cell renew

Ez az Age perfect vonal azt hiszem még eléggé új a L'Orealnál, legalább is én nemrég hallottam róla először, vagyis inkább olvastam :) Ez egy szemkörnyékápoló a ráncok, duzzanatok és sötét karikák ellen. Sajnos ezek közül kettővel nekem is meggyűlik a bajom szóval mondhatni nekem találták ki. Használom is lelkesen és azt kell hogy mondjam szeretem. Szépen feltölti a szem körüli érzékeny bőrt,  táplálja és sokkal frissebbnek tűnik tőle ez a terület. A karikákkal is jól elbánik, talán egyetlen negativuma hogy ha sokat viszek fel belőle akkor megül a redőkben és sokáig tart mire beszivódik. Szóval nem árt odafigyelni rá hogy tényleg csak nagyon kevés kell belőle. Körkörös, finom mozdulatokkal szoktam bedolgozni a bőrbe és a fém applikátornak köszönhetően szuperül siklik a krémes bőrön, fel is frissiti azt.


Ti bevezettetek valami újdonságot az arcápolásba mostanság?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger