2017. július 27., csütörtök

Summer wishlist - Sundresses for women


Mivel idén a nyaralást már két gyerekkel kell abszolválnunk, pont kapóra jött a Rosegal felajánlása hogy szétnézhetek a Sundresses for woman részlegen náluk egy posztért cserébe. Mivel valószinűleg én több időt fogok majd a parton tölteni mint a viz jótékony takarásában, ezért nem árt készülnöm pár lenge, strand-kompatibilis rucival amiben a parton tologathatom Fannit, szóval tényleg örültem a lehetőségnek.

Nyilván a jóidőért imádkozom folyamatosan és arra készülök hogy több lenge rucit kell pakolnom mint vastag nadrágot, meg hát két gyerek mellett nem árt ha van az embernek váltóruhája bőven mert általában az első fél órában (vagy első 5 percben) valami úgyis történik ami miatt legszivesebben azonnal átöltöznék. Attól függetlenül hogy mamimódban fog telni ott is minden napom még szeretnék kicsit csinosabban kinézni úgyhogy ebben a szellemben nézelődtem az oldalon és elég jó áron találtam nagyon csinos kis darabokat.

Az én strandszerkóm valahogy igy fog kinézni: egy lenge, csinos, lehetőleg fehér vagy valami világos szinű ruha, ami nem túl rövid, de nem is földig érő. Hozzá egy jó nagy strandtáska amibe beleférnek a legszükségesebbek (gondolhatjátok....pelenka, popsitörlő, egy-két játék, innivaló meg még az atyaúristen is...), meg hát jó lenne a fejemre is valamit tenni, bár ezt én előszeretettel elfelejtem mindig sajnos. 



Az oldalon egyébként már tart a nagy nyári leárazás, rengeteg ruha van fönt féláron, vagy még annál is nagyobb akcióval. Illetve kaptam egy kuponkódot amivel még plusz 10% kedvezményt kaphatunk akár az akciós cuccokra is. Ha szétnéznél a kinálatban kattints a lenti képre, és használd rendelésnél az RGEN kódot.


Ti milyen ruhákat viseltek a strandon?


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger