2017. február 20., hétfő

JÖN-JÖN-JÖN - Kérdezz felelek videó!


Na persze csak akkor jön ha érkeznek kérdések is :) igazából régóta gondolkodom egy ilyen videón, de több ok miatt is váratott magára.

Először is, nem sok személyes téma jelenik meg a blogon és azokat ugyebár tudom szabályozni és nyilván nem fogok olyanról irni amiről nem akarok. Na most egy kérdezz felelek esetén nem mondhatom azt hogy ezt a kérdést nem válaszolom meg mert csak, annak meg nem látom értelmét hogy csak szépségápolás témára szűkitsem le a kérdezési lehetőséget. Szóval ez volt az egyik ok. A másik meg nyilván az hogy tudatában vagyok annak hogy kis létszámú a blog és az embereknek csak kis töredéke kiváncsi személyes hangvételű posztokra is, nemhogy kérdezzen, szóval elképzelhető hogy egy árva kérdést sem kapok. De úgy gondolom ha ez történik akkor sincs probléma, nem lesz ilyen videó és ennyi.

Szóval akinek van kedve kérdezzen bátran, bármilyen témában, személyes, magánélet, babatéma, szépségápolás vagy bármi jöhet :) akár itt hozzászólásban, vagy a Facebook-ra is feltettem egy ilyen posztot az alatt is lehet kérdezni, vagy e-mailben a vattacukor.virag@gmail.com cimen, sőt még twitteren is. Aztán meglátjuk mi lesz belőle :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger