2016. december 14., szerda

Yamuna - Téli álom kényeztető csomag | Teszt

Néhány héttel  ezelőtt meghivást kaptam egy elő-mikulás bulira a Yamunához ahol a jó hangulaton túl rengeteg információt is kaptunk a márkáról, a termékekről és persze a téli újdonságokról is, amiből egy szuper téli kényeztető csomagot haza is hozhattunk. 


Én bevallom megvártam a kipróbálásukkal a decembert - na jó, nem mindegyikkel, mert a kézkrémnek és a testvajnak nem tudtam ellenállni, néha-néha elcsábultam rájuk. Azért vártam velük mert annyira ünnepi hangulatot árasztott az egész válogatás, hogy nem akartam "elpazarolni" ezt az érzést november utolsó napjaira. Szóval elsején hivatalosan is rájuk vetettem magam és nagy izgalommal kezdtem a tesztelésükbe.

Testvaj és kézkrém

A két kencével kezdtem az ismerkedést. Először is pár szó az illatukról, minden terméknek egyformán könnyed, kissé fűszeres illata van, nekem a szegfűszeg ugrig be róla elsőként, másodiknak meg a mézeskalács - erről meg hogy lassan neki kéne állnom sütni, de semmi kedvem nincs hozzá, pedig Szofi már nagyon várja hogy együtt dekoráljuk a sütiket, megvannak a szines tollak is hozzá. Na mindegy, vissza a krémekhez :) Szóval egy kellemes karácsonyi hangulatú illatfelhőt kapunk tőlük, nem tolakodó és nem tömény.

 A kézkrém nagyon könnyed állagú és gyorsan be is szivódik. Én este szoktam használni és jó alaposan bemasszirozom a körömágyakba is, szerintem jó hatással van rájuk is. Reggelre finom puha lesz tőle a bőröm, a délutáni mosogatásig nem is érzem hogy utánpótlásra lenne szükség krémezésből. 

A testvaj kicsit testesebb állagú, amolyan igazi "vajas" érzés, de szerencsére a kéz melegétől hamar kezesbárány lesz belőle, könnyen el is lehet oszlatni, főleg ha az ember zuhanyzás után viszi fel a még meleg bőrére. Igazi száraz bőrre való termék, a lábszáram nagyon szereti, a felső testemen viszont picit soknak érzem, ott még reggel is érezhetően "tapad" utána a bőröm amit én egyértelműen annak tudok be hogy a lábam sivatag, mig máshol olyan kis normál állapotú a bőröm.


Fürdőbomba

Hú hát ez fantasztikus volt, de tényleg, az a kellemes mézeskalács illat amit árasztott tényleg nagyon kikapcsolt egy nehéz nap után. Az tetszett még benne hogy nem az a tömény olajos fürdő lett belőle hogy a viz felszinén úsznak a tenyérni olajfoltok aztán meg a kád oldaláról vakarhatom őket...hanem apró kis cseppecskék voltak a vizen amik aztán szépen a bőrömre kerültek és jól hidratálták is azt. Nem mellesleg úgy leszedte a sminkemet hogy csak na! Kádfürdőzésnél ugyanis utólag szoktam a sminklemosással foglalkozni, hát most nem kellett. És arckrémeznem se :)


Szappan

A szappan az egyetlen kakukktojás a szettből ugyanis ezt anyukámnak fogom ajándékozni, ő ugyanis imádja a szappanokat és mikor találkozunk mindig kérdi hogy van-e valami különleges darabom, és most végre azt tudom majd mondani hogy van! Remélem tetszeni fog neki és persze majd rákérdezek nála hogy milyen volt a végeredmény.



Masszázstömb

A szett legkülönlegesebb darabja, szerintem legalább is, igazi újdonság ez a masszázstömb. Fürdés után kell vele átmasszirozni a bőrt, én jellemzően a lábamon és a karjaimon használom, de dekoltázson is szuper. Kell neki egy kis idő mig a bőr melegétől kissé megolvad és finom vékony olajos réteget hagy a bőrön. Könnyű "túladagolni" egyébként mert az ember csak masszirozná vele magát olyan jól eső érzés, meg persze az illat is finom amit maga után hagy, de érdemes azért mértékkel használni mert nehéz "krémről" van szó. Ez nem az a történet hogy felkenjük és lehet öltözni majd indulni, hagyni kell neki egy jó időt mire beszivódik, ezért az esti szeánszhoz ajánlanám. Nagyon puhává varázsolja a bőrt, heti kétszer bőven elég bevetni még nekem is a száraz helyeken.


A Téli álom ajándékcsomagot személyesen a Yamuna szaküzletben tudjátok megvásárolni vagy online a Yamuna webshopjában, ha ez utóbbi mellett döntenétek akkor a blogger15 kuponkóddal 2016 december 15-ig 15% kedvezményt is kaptok. Én már fel is használtam a kódot egy kis ásványi sminktermék izelitővel leptem meg magam, ugyanis a sminkcuccaik is nagyon szuperek, de majd úgyis irok róluk is részletesen.

Ti próbáltatok már valamit a Yamunától?

1 megjegyzés:

bettynova írta...

A szappan tök jó, most azt használom. Nagyon jól hidratál, nem olajos, majdnem olyan a hatása mint egy fürdés közbeni testápolónak.

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger