2020. december 8., kedd

Ajándékozz frissességet, egészséget - Ringana Chi booster!

 

Sziasztok! Talán még sosem volt ilyen fontos az egészségünk, és annak megőrzése, mint az idei évben. Azt is megtanultuk talán, hogy mindenkinek muszáj egy picit többet tennie érte, még ha makk egészségesnek is érzi magát. Egy kis plusz vitaminpótlás, egy kevéske kis extra mozgás, egészségesebb ételek, ezek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ne csak egészségesek legyünk, hanem tényleg jobban is érezzük magunkat a bőrünkben!



Szerencsére divat lett "egészséget" ajándékozni is az utóbbi időben, bár a rekreációs szolgáltatások - mint a wellness, a masszás és társai - most nem igazán működőképes meglepetések, viszont a különlegesebb vitaminforrásoknak és energetizáló kiegészítőknek nagy a kereslete. Főleg ha tisztán természetes összetevőkből állnak, és valami többet is adnak a használójuknak.

Néhány hete ismerkedtem meg a Ringana márkával, amely immár Magyarországon is megjelent, magyar nyelvű honlap és fizetési rendszer is elérhető végre számunkra is, így nagyon könnyen ott találhatjuk magunkat az "egészség kapujában". 


A Ringana márkáról

Minden 25 évvel ezelőtt egy tubus fogkrémmel kezdődött, amelyet az alapítók, Andreas Wilfinger és Ulla Wannemacher fia vitt haza az óvodából. Sokkolta őket az aggodalomra okot adó összetevők sokasága, amelyeknek ne akarták gyereküket kitenni, és mivel tudták, hogy a legtöbb bőrápolási termák hasonló összetevőkkel van tele, tudták, hogy ezen változtatni kell. Ez volt a víziószerű üzleti ötlet megszületésének pillanata: friss és hatékony kozmetikai termékek, amelyek előállítása szükségtelen összetevők nélkül történik – és egy osztrák sikertörténet kezdete is egyben.
Andreas Wilfinger és Ulla Wannemacher 1996-ban egy szakértőkből álló csapattal közösen, amely szintén lelkesedett az ötletért, megalapította Ausztria első frisskozmetikai vállalatát.
1999-ben megnyílik a RINGANA Online Shop, amely lehetővé teszi, hogy a vásárlók a világ bármelyik pontjáról frissen kapják meg otthonukban a termékeket.
Szuper friss, szuper természetes, a RINGANA superfood-ja: 2000-ben megérkeztek a RINGANA CAP kapszulák, frissen a természetből.
Fogkrém helyett fogolaj: 2003-ban piacra kerül a RINGANA fogolaj és hamarosan kultusztermékké válik.



A márka tehát 25 éves múlttal rendelkezik, a termékeik 100%-ban természetes összetevőkből készülnek. A gyárban csak és kizárólag vegán, CF termékek készülnek, visszaváltható, lebomló, újrahasznosítható, vagy újrahasznosított csomagolásban. Minden termék, tartósítószer-mikroplasztik-PEG származék-kőolajszármazék-alumíniumsó-színezék-illat-cukor-mesterséges anyogok-aromák-kemikáliák nélkül készül, csak és kizárólag természetes alapanyagokból. A termékek frissen készülnek, a gyártástól számított 14 napon belül a vásárló kezében vannak. A termékgyártás és fejlesztés, innováció alapjai az Ayurvéda, a Hagyományos Kínai Orvoslás, TCM, és a modern kutatások. Minden termék a fair trade elveit figyelembe véve készül!

Ringana Chi superfood



Én szeretek mindent, ami gyümölcsös és még extra hozzávalókkal is fel van turbózva, így nagyon örültem hogy kipróbálhatom ezt a különleges Ringana Chi "energiaitalt". Ez ugyanis egy folyékony halmazállapotú vitaminbomba, és energiabomba is egyben! Ez egy természetes koffein tartalmú 'booster', avagy egy azonnal ható élénkítő ital (nevezhetjük természetes energiaitalnak is), gyümölcsös-fűszeres ízű, és bioaktív, élénkítő hatású növényi anyagokat tartalmaz. A booster a kávé jó alternatívája a rövidebb, például a délutáni pihenők alkalmával. C vitamin tartalmának köszönhetően remek kiegészítője a kiegyensúlyozott táplálkozásnak, és az egészségünk megőrzésének. 




Először nem gondoltam volna, hogy tényleg hatékony lesz, mármint hogy kávé helyett bevethető, de abszolút tette a dolgát! Ez a kis üvegcse pont elég mennyiséget tartalmaz ahhoz, hogy akár a nap folyamán rohanás közben is magunkhoz tudjunk venni egy kis extra energiát. Ízre nagyon ütős, pezsdítő elegyet alkot benne a gyömbér a többi fűszeres összetevővel (rozmaring, ginzeng, fekete tea), nekem önmagában is ízlett. A kis 3 darabos csomagomból kettőt így is fogyasztottam el, egyik nap reggel próbáltam ki kávé helyett, jól esett a testemnek és a lelkemnek is az a melegség, amit adott. A másodikat másnap délután, szintén kávé helyett fogyasztottam el, a harmadikat pedig egy jó meleg teába öntöttem bele, mert így is fogyasztható, ha valaki esetleg túl töménynek tartaná önmagában. Sőt, a honlapon találtam egy szuper keksz receptet is hozzá, amiben felhasználható egy a kis fűszeres ital is, hogy egy igazán pikáns és melengető finomság készülhessen belőle.




Összességében tehát én ajánlani tudom azoknak, akik keresnek valami egészségesebb alternatívát kávé helyett, vagy egy olyan frissítőt, amit nap közben bármikor be lehet vetni, és még extra vitaminhoz is juttatja a szervezetét. Úgy gondolom, hogy akár ajándéknak is jó ötlet lehet olyasvalakinek, aki érdeklődik az ilyen új fajta táplálékkiegészítők iránt, és szeret elsőként kipróbálni különlegesebb termékeket.

Ti használtok valamilyen extra vitaminforrást?
Anett




* a bejegyzésben bemutatott terméket tesztelésre kaptam

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger