2015. augusztus 24., hétfő

Catrice - Caviar Gauche | NOTD

Mostanában megint elkappott a "lakk-láz" és vásároltam pár lakkot, köztük nyomdalakkot is. Azt hozzátenném hogy Catrice lakkom egy ideje már nem volt és most újra bebizonyosodott hogy nem is lesz. A limitáltakból meg pláne nem.
Régen annyira szerettem a Catrice lakkjait, jó volt a formula jó volt a szinskála, most meg már ezer éve nem találtam semmi jót. És minőségben is szerintem alább adták. Erre jött ez a Caviar gauche kollekció és olyan szépséges csomagolást kaptak ezek a lakkok és a szinek is olyan szépek voltak hogy egyet beszereztem. Ezt a cuki orgonalilát. Mintha nem lenne még elég lila lakkom...na mindegy nem ez a lényeg, ez tűnt a legkülönlegesebbnek. Sajnos most is csalódnom kellett.
Szinével nincs bajom, szépséges, cukorka, könnyed, légies, finom és nőies stb stb. De ennyi a pozitivuma kb. A legrosszabb a fedése, itt 3 réteg van a körmeimen de nem lett tökéletes. Fedőlakk nélkül nincs fénye sajnos, nem mutat sehogy. A tartóssága is átlag alatti, a 3 napot sem birta ki rajtam. Nem mellesleg 1000 Forint körül volt az ára, ami szerintem elég sok érte, max 500 Ft lenne a reális. De legalább a sárgával jól mutat, ami nem mellesleg még mindig az egyik kedvenc szinem az új lakkjaim közül.
Feldobtam egy kis körömnyomdával is, amihez az Mdu egyik rózsaszinjét használtam, nemrégiben beszereztem tőlük 3 nyomdalakkot, igy hamarosan ezekről is érkezik egy rövid vélemény poszt formájában.



Nektek beváltak a Catrice lakkjai? Beszereztetek valamit ebből a kollekcióból?

2 megjegyzés:

Unknown írta...

A pulton annyira nem tetszett de így rajtad már igen, de így hogy ilyen borzalmas a tartóssága nem bánom hogy nem vettem meg.:)

Elíz írta...

Kár érte, mert amúgy nagyon szép színe van, a csomagolása meg extrán cuki :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger