2015. május 6., szerda

Balea hidratáló szövet-maszk | Teszt

Imádom a maszkokat, olyan kis "instant frissesség" jellege van a dolognak, csak felkenem/felteszem és 10 perc múlva kisimultabb a bőröm. Mintha plusz egy órát aludtam volna. Vagy nem...
A szövet maszkok különösen a kedvenceim ezért örültem mikor megláttam hogy a Balea-nak is van ilyenje igy könnyen hozzáférhető bárkinek és még olcsó is. Ez egy hidratáló maszk alga kivonattal vizhiányos bőrre ezért extra hidratálást és puhaságot vártam tőle ehelyett égő, viszkető és húzódó bőrt kaptam. Sajnos nekem nem birta a bőröm valamelyik összetevőjét, pedig amúgy maga a maszk nagyon igényes, puha textilből készült, könnyen kezelhető, nagyon nedves és az illata is kellemes. 
Sajnos a felhelyezést követő 7-8 percben (tehát a javasolt hatóidő lejárta előtt kevéssel) elkezdett égni a bőröm és mikor levettem kicsit az orcák pirosak is voltak. Szerencsére hamar elmúlt ez a kis irritáció, utána viszont puha volt a bőröm. Lehet hogy nekem korábban le kellett volna venni...mindenesetre sajnálom mert egész jó kis maszk lehetett volna nálam rendszeres használatra.


Ti ismeritek ezt a maszkot? Nektek bevált?


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger