2014. október 22., szerda

Pixibox! | 2014 - október - szülinapi kiadás + VIDEÓ!

Hellóhelló újabb egy év, hihetetlen hogy repül az idő! Még emlékszem tavaly mennyire vártam az első szülinapi Pixiboxot és mennyire sajnáltam hogy lemaradtam róla. Reméltem hogy idén nem így lesz, és lám, itt van! Nézzük mi volt az én dobozomban és mi a véleményem erről a kiadásról.

Aki esetleg nem tudná mi az a Pixibox, az kattintson IDE, most ugyanis nem akarom elölről kezdeni a történetet!

Tehát ez volt a második szülinapi kiadás, ehhez mérten nagy érdeklődés is övezte. Nagyon csábító volt a hírlevélben szereplő márkák listája is, újdonságok és sminkmárkák is szerepeltek a listán. Azonban ezúttal három különféle összeállítás készült a termékekből, vagyis nem csak színben eltérő termékek kerültek az egyes dobozokba, hanem akár teljesen más dolgok is. Így lehet például hogy sok helyen Artdeco vagy Beyu termékekkel is találkozhattatok a "dobozbemutatókban". Ez egyrészt jó dolog, mert így sokkal több dobozt tudtak összeállítani és így több ember örülhetett, másrészt rossz mert elég nagy differenciát jelent ha olyan terméket kapsz ami nem érdekel, nem tetszik, míg más összeállításban pont olyan lenne amit szeretnél. Én is így jártam, így én inkább nem örültem ennek az újításnak. 

Az én dobozomban az alábbiak szerepeltek:

Schwarzkopf Professional BC Oil Miracle Rose Oil hajolaj (5ml) és Miracle Rose haj és fejbőrápoló sampon (30ml)
Az első számú kedvenceim a dobozból ezek a mini hajápoló termékek. Ugyan a rózsa illatot nem igazán kedvelem mert eddig csak rossz tapasztalatom volt vele, de ez nagyon kellemes. Nem túl tartós viszont a hajon sajnos. Egyből ki is próbáltam őket és nagy imádás van :)

Naobay Moisturizing Milk Cleanser(30ml) - arctisztító tej, és Naobay Oxygenating Cream Moisturizing - oxigenizáló arcápoló krém (30ml)
Leginkább a Naobay termékeket vártam, mert abszolút újdonságnak számítanak nálunk. Az arckrém tetszik nagyon, a lemosót viszont még nem próbáltam. Valószínűleg róluk külön is fogok majd írni. Az illatuk nagyon különleges amúgy először nem tudtam kedvelem-e vagy sem, olyan narancsos kórház illat...de végül a kedvelem felé vitt a döntés.

Eucerin pH5 kézkrém (30ml)
Hát, nem nagyon hozott lázba ez a kézkrém, biztos jó csak ez nem olyan ami iránt az ember égető vágyat érez hogy kipróbálja. Most bedobtam a táskámba aztán lesz ami lesz, ha eszembe jut kenem. Persze, tudom, egy jó kézkrém mindig jól jön, de én nem vagyok az a lépten-nyomon kenegetős típus, este a testápolómból kenek a kezemre is és kész.

NYX Round ajakrúzs - Mars (teljes kiszerelés)
Ismertem már ezeket a rúzsokat régebbről, de szerintem semmi extra. Nem éreztem hogy különösebben hidratáltak volna és úgy egyáltalán na, semmivel sem extrább szerintem mint egy sima drogériás márka.

Nina Ricci - Nina L'Eau női parfüm (1,5 ml minta)
Még jó hogy pont a múltkor örültem hogy sikerült megkedvelnem egy Nina Ricci illatot. Sajnos azonban ezt nem fogom, ez nagyon nem az én orromnak való, annyira virágos, ezeket az illatokat amúgy is inkább tavaszra tudnám elképzelni. Nem is éppen egy új illat..mondjuk ettől függetlenül örültem volna ha nem egy ilyen minta hanem egy szép miniparfüm lapul belőle a dobozban.

Tony&Guy hajfényspray (teljes kiszerelésű termék)
Az én dobozomban tehát egy újabb hajravaló volt a második teljes kiszerelés a rúzs mellett. Igazából ez sem csigázott fel annyira hogy egyből örömtáncot lejtsek, de nyilván azért ki fogom próbálni mert a Tony&Guy termékekben sem csalódtam még. Mindig jó minőséget képviselnek és ez legalább megint egy újdonság - szóval legalább van alkalmam kipróbálni egy olyan terméket amit magamtól biztosan nem vettem volna meg (már csak azért sem mert hajápolókból már bőven sok van itthon).

Ennyi lett volna az idei szülinapi Pixibox tartalma, a véleményem az hogy kicsit többet vártam tőle, bár azért van olyan összeállítás aminek jobban is örültem volna - úgy talán még elégedett is lennék. Nekem nem jön be ez a többféle összeállítású koncepció, igaz így többeknek jut a dobozból de kb olyan mintha nem is ugyan azt a kiadást néznénk. Az még elmegy hogy színben eltérnek a termékek, de így hogy teljesen más maga a termék is, nekem nem jön be. Ha valaki szeretné megnézni videó formájában is a bemutatót, az alábbi dobozban nézheti meg, illetve a Youtube csatornámon:


Nektek hogy tetszik a szülinapi kiadás és ez az újfajta koncepció?

Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

2 megjegyzés:

Ingrid írta...

Én is egyet értek Veled. Tetszenek a termékek csak kicsit többet vártam egy szülinapi dobozkától. Az újításnak egyébként én sem örülök, mert ha egy adott márka miatt rendelek már senki nem garantálja, hogy az is kerül hozzám amit én szeretnék.

Anett írta...

Ingrid: igen, én például nagyon örültem hogy sok sminkmárka volt felsorolva, erre csak egy került a dobozomba :(

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger