2013. augusztus 11., vasárnap

Manikűrvadász!

Elérkezett a manikűrvadász újabb "fordulója", végre! Már annyira vártam hogy kinek mit sikerült alkotnia!
 Ha nem tudnád mi a Manikűrvadászat lényege akkor pár szóban: önkéntesen bárki csatlakozhat egy közös, izgalmas alkotói fórumba, a házigazda határozza meg a jelentkezők közül a sorrendet, vagyis hogy ki kitől választhat egy alkotást, amit aztán elkészít vagy teljesen ugyan úgy vagy picit változtatva rajta, picit a saját ízlésére szabva. Tehát egy igazi játékos alkotás az egész, én imádom!
 Ezúttal a szerencse Aggie-t jelölte ki nekem inspirációs forrásul, és azonnal indultam is a Lakkhatalomba szétnézni. Egészen 2012.07.18-ig visszanéztem minden posztot és itt megakadt a szemem egy igazán vadító és csodálatos összeállításon. Azonnal éreztem hogy NEKEM EZ KELL!
 IDE kattintsatok az eredetiért, ő kicsit pasztellesebb árnyalatokat használt, nekem viszont sárgából csak brutál van így egy élénk pinket választottam társául. Ezt a sárga lakkot még sosem használtam csak díszíteni és sajnos most rá kellett jönnöm hogy másra nem is való. Az első réteget még mind a 10 ujjamra felkentem, de reménytelen volt a helyzet....szó szerint undorító eredményt produkált, egy órát szárítottam rétegenként de még így is vagy 5 helyen megsérült. Este pedig matricaként le tudtam húzni a körmeimről :(

Remélem kedvet kaptatok egy kis kísérletezésre és javaslom bátran próbáljatok ki harsány színeket is egymás mellett. Ja és persze nézzétek meg a többiek munkáját is! :)



Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

4 megjegyzés:

Rami írta...

ez nagyon klassz:)

bree írta...

nekem is tetszik, jól mutat a két szín együtt : )

Aggie írta...

Nagyon jó lett :)

mrs__kovacs írta...

Húúúdejó :]

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger