2013. július 19., péntek

Summer haul + egy kis bosszankodás....

...avagy naptejért ugrottam csak be a Rossmannba de más is lett belőle...egy kis bosszúság meg pár nem tervezett termék!
Szóval a történet úgy indult kb két héttel ezelőtt, hogy ha törik ha szakad hétvégén szakítok egy órácskát napfürdőzésre, ehhez pedig kell naptej. Meg akkor már napozás utáni hűsítő akármi is. A Rossmann esett útba kivételesen, hát bementem, de elég lelombozó látvány fogadott ezen a részlegen. Teljesen le volt fosztva az a kicsi állvány, a maradék meg összetúrva...leginkább csak a saját márkás naptejekből volt választék, napozás utáni készítményekből pedig saját márkáson kívül csak 1 darab Hawaiian Tropic, ami jól szét volt már pacsálva az állványon. Jó ezen túltettem magam, mert megláttam a Nivea új, Protect & Refresh napozó spray-t, ami nagyon szimpi kis terméknek tűnt nekem, és már egy ideje gondolkodom hogy ki kéne próbálni. Levettem a polcról, elolvastam a hátoldalon a tudnivalókat és meglepődtem, mert azt írták rá hogy 6 alkalomra elegendő anyag van benne. Teljes testfelületre persze, de akkor is, kicsit kevésnek találtam. Megnéztem az árát, azt meg elég magasnak, 4000 Ft volt. Hát visszatettem. Nagyon szeretem a Nivea napozó termékeit, én nem is szoktam mással kísérletezni, alapból sem mondhatók olcsónak de azért 4000 Ft-ot sajnáltam volna kiadni 6 alkalomért. Ti próbáltátok már ezt a spray változatú napozó készítményt? Bevált? Megéri az árát? Valaki írjon már róla mert borzasztó kíváncsi vagyok mit tud, de nem találtam róla még véleményt. 
Nos, így maradtam a hagyományos naptej formulánál ami a Protect & Bronze termékcsaládba tartozik, ez sem volt olcsó mert 3000 Ft volt és azt hiszem még akciós is, de erről tudom hogy szuper és tuti hogy egész nyáron kitart. Kaptam hozzá az akciónak köszönhetően egy testápolót is.
 Ahogy ott álltam a majdnem teljesen lefosztott állvány előtt megpillantottam ezt a radírozós tusfürdőt, ami a Rossmann saját márkás Sunozon termékcsaládjába tartozik. Nem volt vészes az ára, talán 350 Ft lehetett, gondoltam kipróbálom, főleg mert azt írták rá hogy napozás után kellemesen hűsíti a bőrt és eltávolítja a bőrön maradt naptejet. Hát...ez a tusfürdő egy álom! Mármint az illata, valami fantasztikus, annyira frissítő, olyan jól esik vele zuhanyozni, teljesen felpörget. Az illata picit férfias, aki szereti az Old Spice illatokat az ezt is imádni fogja. Annyira nem radiroz (egyáltalán nem) de nem bánom, elnézem neki.
 Szintén azon a bizonyos állványon pillantottam meg ezt a Panthenol spray-t, ami napégésre szánt készítmény. Vagyis nyugtatja a bőrt meg ilyenek. Szerencsére féláron volt, kb 350 Ft-ot adtam érte így annyira nem bánt hogy legszívesebben bevágnám a kukába :) Elkövettem azt a hibát hogy első nap ráfújtam egy kegyetlenül viszkető szúnyogcsípésemre, hát nem kellett volna, azt hittem lemarja a lábam :) azóta nem nyúltam hozzá...
 Vettem még pár apróságot szintén a nyár jegyében: Wilkinson eldobható női borotva - nyáron néha muszáj ehhez folyamodnom. Van egy kialakult rutinom, e szerint a gyanta, epilátor, borotva így követik egymást, de erről majd fogok írni hamarosan. Egyébként szeretem ezt a típusú borotvát, nagyon kézre áll és alaposan lehet vele dolgozni. Vettem még egy fehér Essence körömnyomda lakkot, mert ezer éve nem tudok fehérrel nyomdázni és már nagyon szeretnék egy szép visszafogott manit készíteni :) Aztán itt van a Party pads...hát aki ezt kitalálta annak ezer hálám, imádom ezeket a zselés kis cipőbetéteket, nagyon megkönnyítik a magas sarkú cipők viselését. Nekem szinte már minden cipőmben van egy ilyen, annyira kényelmes! Végül pedig a babakendő :) amit én a szemem alá leszóródott szemhéjpúder eltakarítására illetve sürgősségi ecsettisztításra használok.

Ti ismeritek valamelyik terméket ezek közül? Nektek bevált? Ti is imádjátok ezeket a kis zselés talpbetéteket? :)


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

4 megjegyzés:

djkaty írta...

OK, akkor most elmondanám, hogy ma miattad bemegyek a Rossmannba, mert rátapintottál a tusfürdőmániás gyenge pontomra, és nekem KELL az a napozás utáni tusi :-D

Odil írta...

Az én cipőimben is vannak, illetve a sarokra való még a világ legjobbja, nem töri ki a cipő a lábam. Imádom őket :)

Én is ilyen törlőkendőt vettem a babának utazáshoz, de kicsit zavar az anyaga, teljesen más mint a nagy kiszerelésű. Kicsit "kemény".

Anett írta...

djkaty: remélem neked is tetszeni fog az illata :)

Odil: én előtte az Aldiban vettem törlőkendőt, annál szerintem nem lesz keményebb... :) viszont annak fincsi gyümis illata volt!

Njoythestyle írta...

Hmm, már egy ideje nézegetem ezeket a zselés talpbetéteket, de egyenlőre még mártírkodom :D Na jó, ha legközelebb Rossmann felé járok, megsasolom őket, köszi az ötletet :)
Pusza: Reni

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger