2012. szeptember 6., csütörtök

Kallos nail polish 263 - orgona lila

A tegnapi posztban láthattátok ezt a gyönyörű orgona lila színű lakkot is, ő volt az első a három közül amit kipróbáltam. Sosem volt még Kallos lakkom, vagyis de, még általános iskolás koromban tehát erősen nosztalgikus hangulatom lett tőle!
 A lakk egy nagyon egyszerű üvegcsét kapott, a kupakon lévő arany felirat pont elég is díszítésnek. A kupakja és maga az üveg is nagyon kézre esik, nekem kellemes volt vele dolgozni.
 Az ecsetét inkább vastagnak mondanám de nincs lekerekítve, jól felveszi a köröm vonalát, az ecset sörtéi kellemesen lágyak de azért van tartásuk is, jó vele festeni! A lakk állaga a sűrű felé hajlik ami nekem nagyon tetszik mert könnyebben bánok a sűrűbb lakkokkal. Első rétegben csíkos lesz az eredmény de a második réteg szépen elfedi. De elképzelhetőnek tartom hogy ha valaki nem "tud bánni" a sűrűbb lakkokkal, akkor kelleni fog a harmadik réteg is.
 Sajnos nevet nem kapott, csak számot. Ez a szépséges orgona lila a 263-as sorszámmal fut. Az üveg egyébként 11 ml-es, elsőre nagyobbnak gondoltam de ez is bőven sok lesz. Nem azért mert nem tetszik a színe hanem mert sok lakkom van, így valószínűleg sosem fog elfogyni :) és nagyon remélem hogy nem fog beszáradni sem időközben!
Két rétegben használtam a körmeimen, nincs rajta fedőlakk, sőt alap lakkot sem használtam! A legjobban a fényessége tetszik, nem is tudtam normálisan fotózni annyira fényes lett a végeredmény. Tartóssága átlagos, a harmadik napon mostam le mint általában minden más lakkot is.



 Ismeritek a Kallos lakkjait? Szeretitek is? Szerintetek ez a lila jó lesz őszi színnek vagy inkább ez tavaszi árnyalat?

8 megjegyzés:

pipacs írta...

Huhh nagyon szép! :) SZerintem ősszel és tavasszal is tuti! :)

Thündérke írta...

Nagyon szép ez a lila! Én szeretem a kallos lakkokat! :)

PAncsi írta...

Nagyon szép színe van!
Szerintem tuti őszi szín ez :-)

Rékus írta...

nagyon szép :)

Anett írta...

Köszi lányok! Már ki is találtam hogy legközelebb nyomdázok rá valami szépet :)

Ápold okosabban.. írta...

Gyönyörű ez a szín! Woow!

dyna írta...

nagyon szép, élénk lila. szeretem a lakkválasztásaid! :)

Monic írta...

Óóóóó, nagyon szép! Várom a nyomdás fotókat! :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger