2012. július 25., szerda

Kiss My Sass Cosmetics - megérkezett!

Végre eljutottam oda hogy tudok írni ezekről a kis cukiságokról, itt vannak nálam egy ideje de eleinte arra sem volt időm hogy kibontsam őket, nemhogy még kipróbálni (és írni róluk). Aztán pedig csak jöttek az egyéb témák és kicsit háttérbe szorultak - indokolatlanul!
Ezt a márkát Vikinél láttam meg (köszi!) és ez a név valamint az édes kis mintás tégelyek egyből megmaradtak a gondolataimban, nem mellesleg a gyönyörű színminták is persze. Aztán egyik nap rendeltem is három minta terméket, egy pirosítót, egy szemhéjpúdert és egy bronzosítót. Aranyos fekete organza zsákban érkeztek hatan, a poszt végén majd elárulom miért! Kaptam mellé egy kézzel írt üdvözlőlapot és két szemhéjpúder mintát is. A csomag egyébként hamar megérkezett, a szállítási költség 6 dollár volt.
 A kis zsákban az alábbi termékek lapultak:
KMS Blush - Knockout
KMS Bronzer - Suntan
KMS Eyeshadow - Shady

Aki figyelmes észreveheti, hogy mindenből kettő van, ezt a képet csak azért tettem fel mert ezen jól látszik hogy minden kis tégely le van ragasztva - körbe van véve - átlátszó műanyaggal, ami megvédi a szállítás közben kiborulástól és garantálja hogy a termék érintetlen.

KMS Bronzer - Suntan, KMS Blush - Knockout, KMS Eyeshadow - Shady
 A bronzosító egy halvány barna matt szín, nagyon apró arany csillámokkal, a szemhéjpúder színét viszont már nehezebb leírni. Halvány szürkés-barnás árnyalat, teli nagyon apró világoskék csillámokkal. Ezek annyira aprók, hogy nehéz eldönteni hogy a szemhéjpúdernek van-e önmagában kékes fénye, vagy csillámos-e. A pirosító képen nagyon narancsosnak tűnik, de én inkább téglavörösnek mondanám, ebben is van egy minimális mennyiségű arany csillám.
 KMS Eyeshadow - Shady, KMS Bronzer - Suntan,KMS Blush - Knockout
Mindháromra igaz, hogy nagyon finomra őrölt szemcséket tartalmaznak, valami olyanra számítottam mint a NYX pigmentjei, de nem lehet őket összehasonlítani, ezek teljesen mások, sokkal puhábbak. Tartósságukat nézve, alap mindenképpen kell alájuk már csak azért is hogy legyen valami ami a helyén tartja őket, főleg a szemhéjpúdert. Így használva átlagos a tartósságuk, 6-7 órán át szépen látszódnak az arcon is. Igyekeztem olyan színeket választani, amik hétköznapinak mondhatók, ez a pirosító kivételével össze is jött. És hogy miért? Mert a három másik termék pedig a nyereményjáték díja lesz :)

A csomagban volt két ajándék szemhéjpúder is, őket láthatjátok a lenti képen.
KMS Eyeshadow- Surfs up, Sleepy hollow
A Shady szemhéjpúderről hoztam még egy képet, itt kipróbáltam hogyan mutat élesben a szemhéjamon. A másik két termékről is jön majd egész arcos kép is.

Ha valamelyik termék megtetszett, vagy csak nézelődnék, akkor látogass el a KMS oldalára:

Ti is szerettek új termékeket kipróbálni?

7 megjegyzés:

Unknown írta...

A Knockoutnak gyönyörű színe van! Várom már, hogy élesben is kipróbáld őket!:)

samelike írta...

Pont a napokban nézegettem én is Viki bejegyzéseit, teljesen beleszerelmesedtem a pigmentekbe- nagyon gyönyörűséges! :)
A pirosító igen kis csábító, szuper színe van!

Thündérke írta...

Annyira kis cukik és a nevük is annyira jó :D nagyon tetszenek *-*

Viktória írta...

A pirosító és a bronzosító szerintem nekem is megvan (pirosítóban nem vagyok biztos). De minden termékük tök jó, örülök, hogy te is rendeltél és meg vagy elégedve velük :) És köszi az említést! :)

Szöszi írta...

nagyon jó színe vannak tetszik, hol rendelted őket? tetszik a blogod, így feliratkoztam :)

Monic írta...

A szemhéjpúdert nagyon érdekesnek és szépnek találom, azok a pici kék csillámok különlegessé teszik. Izgalmas szín!
Itt-ott már olvastam erről a márkáról, kíváncsian várom a többi sminket is velük. :)

Anett írta...

torteij88: köszi, örülök hogy itt vagy :) erről az oldalról rendeltem őket: http://kmscosmetics.com/

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger