2012. július 14., szombat

Ma 1 éves a Beautycrumbs!

Hihetetlen milyen gyorsan eltelt 1 év! Úgy veszem észre ahogy egyre "idősebb" lesz az ember egyre jobban suhannak az évek. Valahogy  minden kialakul, beáll a napi rutin és suhan az idő! Nekem ezekbe a hétköznapokba épült be a Beautycrumbs, mondhatni szinte észrevétlenül!
De azért mégsem!
Pontosan emlékszem arra a csütörtöki napra, hogy hol voltam, hogy mit éreztem...akkor már napok (sőt hetek) óta. Pontosan tudtam/éreztem hogy ez a blog egy szép hobbi lesz a számomra és így is lett. Ez egy hobbiblog lett, ami rendkívüli mód szórakoztat és kikapcsol engem, és örülök hogy az eltelt egy év alatt rajtam kívül még 150 felíratkozónak is valami hasonlót jelent. Bevallom, az elején volt egy szám amire tippeltem és azt messze túlszárnyalta az olvasószám - ugyanis én 70 olvasót saccoltam egy év letelte után.
Nagyon sokat változtam az egy év alatt, megismertem sok új márkát és technikát, bátrabban próbáltam ki új termékeket. Ezzel együtt pedig nem csak a termékekről alakult ki véleményem hanem úgy általában a blogszféráról is. Természetesen véleménye mindenkinek van mindenről de az én esetemben ezt a véleményt megtartom magamnak :) mert mint mondtam, nekem ez egy hobbi! És ha valami már többet bosszant mint szórakoztat azt abbahagyom. Viszont a körülményeket nem mindig tudja az ember kizárni, viszont az nem mindegy ki hogyan kezeli ezeket a helyzetek. 

Nem akarom túl hosszúra húzni ezt az ömlengést meg lárifári mesebeszéd blabla.....

Szóval fogunk ünnepelni természetesen nyereményjátékkal, de az utóbbi időben kicsit elhavazódtam, és hogy tényleg együtt ünnepeljünk megleptem magam pár aprósággal amiből rögtön kettőt rendeltem, így ugyanezek lesznek a nyereményjáték tárgyai is. És természetesen az időhiány miatt a sajátom sem próbáltam még ki, esküszöm :)

És ami a legfontosabb:

Köszönöm minden olvasómnak - azaz Nektek hogy itt vagytok velem, akik rég óta olvastok és azoknak is akik csak nemrég érkeztek, azoknak akik kommentelnek és akik csak némán olvasnak, akik a reggeli smink kifejezéssel érkeztek ide és azokat is akik reggeli gabonapelyhet kerestek itt!

A végére pedig egy kicsit jöjjenek a száraz tények:
Közzétett bejegyzések száma: 348
Hozzászólások száma összesen: 1081
Oldalmegjelenítési előzmények (összes): 44798

Remélem jövőre ugyanekkor, ugyanitt....

13 megjegyzés:

Ani smink és köröm írta...

Gratulálok! :)

Hajnal írta...

Gratulálok én is! :) Én még nem értem el az 1 évet, ha jól számoltam olyan 7-8 hónapnál járok. A suli miatt évközben eddig havi pár poszt került a blogra, de nyáron szépen belelendültem. :)
Ha gondolod látogass el hozzám, hátha találsz valamit, amiért érdemes olvasnod. :)
http://hajnalweb.blogspot.hu/
Még egyszer gratulálok! És Boldog BlogSzülinapot! :)

E73 bioarcapolas blog írta...

Gratulálok!
Szeretem a blogod, egyidősek vagyunk, sajnos csak a blogkorát tekintve, de akkor is kikapcsolódás betérni hozzád :)

Monika írta...

Boldog blogszülinapot! :)

Zitu írta...

Boldog Blogszülinapot!Sok-sok blogolással teli évet kívánok!:)

Unknown írta...

Boldog blogszülinapot! :)

dyna írta...

boldog blogszülinapot kívánok, remélem még sokáig marad a mérleg nyelve ezen az oldalon! ;)

kedvelem az oldalad, mert színes, ízléses és változatos. leginkább a körmös posztjaid szívlelem, viszont emelem kalapom a sminkes prodzsektek és napi sminkek iránt tanúsított kitartásodért. én képtelen lennék nap, mint nap csini nő lenni, neked egy tökéletesen megy. nagyon nyakatekerten tudtam csak megfogalmazni (korán indult a nap), de remélem, h a lényeg kivehető (és mivel lusta vagyok átírni, inkább elküldöm így:))

Bellala írta...

Gratula! Én nemrég találtam rá a blogodra, de hamar belopta magát a szívembe :) Remélem, majd 70 évesen, bottal-járókerettel, centi vastag szemüveg mögül is Téged foglak olvasni :)

Anett írta...

Nagyon köszönöm lányok! :)

toppencs írta...

gratulálok ! és hb a blogodnak :)

PAncsi írta...

Boldog blogszülinapot kívánok! :-)

Thündérke írta...

Remélem még sokáig fogsz nekünk írni <3

Robin írta...

Gratulálok és még sok-sok évi lelkesedést kívánok Neked a blog íráshoz! <3

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger