2012. július 2., hétfő

Júniusi kedvencek!

Hogy milyen volt a június? Színes, fényes, bronzos, selymes és nagyon szórakoztató! És hogy mit jelent mindez a kedvenc termékek területén? Élénk neon körömlakkokat, fényes highlightert, meleg árnyalatú pirosítót, puha balzsamot és egy remek magazint!
Ebben a hónapban az élénk színek kerültek előtérbe a körömfestést illetően, kedvencem a BYS matte aqua amit Ti is sokan dicsértetek, élőben még sokkal szebb mint képről (ITT). A másik nagy vetélytársa az Aston matte 4-es számú vad, neon rózsaszínje, ami különösen fekete körömnyomdával volt nagyon ütős (ITT). Természetesen a korall irányvonal sem maradhat ki, új kis kedvenckém személyében itt láthattátok.
Sminkelésben a kedvenc párosom a bronzos-fényes kettős volt. Napi használatban volt a MAC pirosítóm, barnás színe igazán aktuálissá vált miután az arcomra szereztem egy kis nyári színt. Ezt a barnaságot nagyon jól kiegészítettem a fényes highlighter az Essence multi colour púderének személyében illetve a Catrice pezsgő színű szemhéjkrémje amit szinte bármilyen színnel ki lehet egészíteni a lilától a barnáig!
A számra leginkább a NYC ultra last ajakrúzsát használtam, nehezen tudok ellen állni a rosegold varázsának! Szájfények közül pedig előkerült egy rég elfeledett nyári darab, az Essence volume&gloss mentolos szájfénye, ami színt nem igazán ad az ajkaknak viszont nagyon finoman hűsít, ami ebben a nagy melegben egyáltalán nem hátrány. A hajam nagyon megszerette az Alterra barackos balzsamját, nagyon puha lesz tőle és könnyen kifésülhető. Minden hajmosáskor használom és biztos vagyok benne hogy újra is fogom vásárolni ha elfogy :) A végére hagytam a "strandtársam", a Marie Claire-t ami a tartalmas cikkeinek és gyönyörű képeinek köszönhetően a kedvenc női magazinom lett az elmúlt pár hónap alatt.

A Ti kedvenceitek a blogon ezek voltak az elmúlt hónapban:

Ha esetleg még nem láttad valamelyik bejegyzést, az alábbi linkeken keresztül megnézheted, illetve megtalálod őket az oldalsávban is:

Nálatok hogy telt a június?

1 megjegyzés:

Thündérke írta...

A szemhéjkrémnek nagyon szép színe van :$ .

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger