2012. június 20., szerda

Elfogyott! - a szemfesték lemosóm

Kipróbáltam nemrégiben a Douglas saját márkás termékei közül a kétfázisú szemfestéklemosót, xs méretben. Nem igazán kedvelem a kétfázisú dolgokat az olajos utóérzet miatt, de már olyan régen nem használtam ilyen terméket hogy elcsábultam.
Douglas xs gentle eye makeup remover
Az xs méret jelen esetben 50 ml terméket takar, ami utazáshoz vagy kipróbálásra tökéletes lehet. Amúgy viszont nem gazdaságos mert nagyon hamar elfogyott, ha jól emlékszem úgy három hétig húzta, mindezt 990 forintért.

Úgy működik mint bármely más kétfázisú szemfestéklemosó, összerázás után egy vattakorong segítségével szépen eltávolítja a szemsminket. Úgy vettem észre hogy akkor a leghatékonyabb, ha egy rövid ideig rajtahagyjuk a szemen így az olajos rész szépen feloldja a festéket. Én nem használok vízálló termékeket, így azt nem tudom hogy mit kezdene mondjuk egy ilyen spirállal, de megkockáztatom hogy szépen elbánna vele is.

Illata nem igazán van neki, talán egy minimális vanília kiérezhető belőle, de inkább azt mondanám hogy nincs semmilyen illata. Tényleg nagyon hatékony és kíméletes is, valamint az olajnak köszönhetően hidratálja is a szemkörnyéket de akkor sem lett a kedvencem továbbra sem az olajos utóérzet. 

Helyette pedig egy Rival de Loop lemosót vettem, mert nem találtam a kedvenc Garnier szőlővizes lemosómat, lehet hogy elkapkodták mert akciós volt? Azért gondolom ezt, mert utána másnak megint be kellett ugranom a Rossmannba (színfogó kendőért) és akkor láttam hogy volt, de 1300 Ft-ba került, így nem vettem meg csak azért hogy legyen tartalékba. 

Ez a Rival de Loop egyébként 600 Ft környékén van és egész jól működik. Annyira jóleső érzés volt hogy a lemosás után semmi nem maradt a bőrömön utána, se olaj se festék, semmi! Ebből is létezik kétfázisú változat, de egy időre nekem elég volt ezekből, ez is szuperül működik, csak egy finom, friss illat hiányzik belőle. De azért az "igazi" számomra még mindig a Garnier...

Melyik a kedvenc szemfesték lemosód?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger