2012. június 8., péntek

BYS lipstick in Coral Kiss - teszt

A korall láz jegyében beszereztem egy ilyen színű rúzst is, a BYS haul posztban már láthattátok, sőt napi sminkben is szerepelt már. Most pedig egy kicsit részletesebben is bemutatásra kerül.
 BYS lipstick - Coral Kiss
Abszolút biztonságos külső borítást kapott, így tuti senki sem használta előttünk. A rúzsokra is igaz hogy az üzletben volt kint minden színből teszter, szuper! A fólián szerepelnek az összetevők és a perforált csíkot felszakítva eltávolítható róla az egész, nem kell a matricát kapargatni.
 BYS lipstick - Coral Kiss
A fólia alatt egy hagyományos rúzs tokot találunk, az átlátszó kupaknak köszönhetően látható melyik szín lapul alatta, így könnyű reggel a színek közt keresgélni. A fekete rész itt is - mint a pirosító esetében - matt hatású, ami nekem nagyon tetszik, ez egy kicsit különlegesebbé teszi a kinézetét.
 BYS lipstick - Coral Kiss
Alul egy kis matricán látszik a rúzs neve és száma is, külön öröm hogy mindkettővel rendelkezik, olyan lehangoló amúgy egy szép színre azt mondani hogy ő a LC45A árnyalat, nem? :)
 BYS lipstick - Coral Kiss
A csomagolásnak két hátránya van, az egyik hogy nem lehet a rúzst teljesen visszatekerni a tartóba, így vigyázni kell vele nehogy belekapjunk, a másik pedig a lötyögő kupak. Nem azt mondom hogy magától leesik, de van neki egy kis szabad mozgása... Maga a rúzs viszont nagyon szépen van formázva, semmi oda nem illő él, egy-két minimális vonalkától eltekintve nem gagyi a kivitelezése. 
 BYS lipstick - Coral Kiss

A színét inkább rózsaszínesnek mondanám, nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem ez nem igazán korall de ettől még nagyon tetszik. Főleg azért mert nem egy hivalkodó árnyalat, így még én is bátran merem viselni akár hétköznapokon is.
BYS lipstick - Coral Kiss swatch

Másik nagy pozitívuma hogy a mintán látható színt az ajkakon is tudja produkálni, vagyis jól pigmentált, a felvitelével viszont vigyázni kell. Kemény az állaga ezért csak hidratált ajkakra ajánlom különben darabos lesz, ahogy a lenti képen is látszik. Átlagosan 3 órát bír ki szépen a helyén, a kopásnál figyelni kell rá, mert a száraz szélekben megülhet a festék, már akinek van ilyen problémája ugye :)

Én általában egy szimpla szürkés füstös sminkhez szoktam ezt a rúzst használni, mert így nem lesz olyan egyhangú az összhatás, főleg ha a ruházatom is sötét (fekete).

Van már BYS rúzsotok? Ha nincs, kipróbálnátok?

4 megjegyzés:

Eszti írta...

Van, ennél egy kicsit pinkesebb, de nagyon szeretem :) A tapasztalataim kb ugyanezek :)

paphu írta...

én és az élénk rúzsok még mindig nem szeretjük egymást....de a pöttyös kis felsőd nagyon tetszik :)

Bellala írta...

BYS rúzsom (még...) nincs, de ezeket a színeket imádom!

Thündérke írta...

Nekem is ez van meg:) imádom<3 csak ez tényleg nem korallos árnyalat :D

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger