2011. október 3., hétfő

Szeptemberi kedvencek!

Jaj de hamar eltelt ez a hónap is, hihetetlen! Gyönyörű idő volt szinte végig, amit én egyáltalán nem bánok. 
a körömnyomda lemaradt a képről!!!

A smink területén is áttértem az őszi vonalra, sokat használtam az "új" Miss Rose palettámat, amit azóta is imádok, valamint a havi szerzemények közül az Essence Stay all day krémes szemhéjfestéke okozta a legnagyobb meglepetést és örömet is. Annyi lehetőséget rejt, még koránt sem fedeztem fel teljesen, de rajta vagyok az ügyön! A szempillaspirál pedig örök kedvenc, minden hónapban itt lenne a helye!

Mivel a nyár elmúltával az arcbőröm is kezdte "ledobni" magáról a nyári színt, így sokszor használtam lehúzható maszkot, igazából eddig csak ezt a DM-est próbáltam és elégedett vagyok vele nagyon. Lehet hogy ki fogok próbálni valami másikat is, mondjuk Müllerest :) A lehúzható maszk után bevetettem a Mülleres Cadeavera "kapszulákat", előbb a pirosat (35+) használtam, most pedig a kéket használom (25+) és nagyon tetszik. Jó az állaga, tetszik az illata, csodát nem vártam tőle így nem ért csalódás :)

Ezek mellett persze nagy szerepet kaptak a hónap folyamán beújított bizsuk is, amiket egytől-egyig imádok. Igen, a baglyos láncot is! :)

És akkor a Ti kedvenceitek:

1 megjegyzés:

Thündérke írta...

nekem is nagy kedvenc a krémes szemhéjfesték <3

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger