2019. június 24., hétfő

NYX OFF TROPIC paletta - egy igazán nyárias választás (+VIDEÓ)


Nagyon kellett már a készletembe egy igazán nyárias kinézetű paletta, így hosszas keresgélés után a NYX OffTropic termékére esett a választásom, ami egyébként két szín összeállításban is kapható. Tesztelem már egy ideje, így most jött el az idő hogy eláruljam, mit szeretek és mit nem szeretek benne... Ha érdekel a véleményem tartsatok velem a cikk további részében is!


Mint mondtam, ez egy nyárra kitalált, tökéletesen vidám és harsány színekből összerakott paletta, amiből nekem a Shifting Sand van meg. 10 szuperül pigmentált színt találunk a kis kartonpalettában, amik egymással tökéletesen összhangban vannak. Ez a paletta a visszafogottan bevállalósaknak készült szerintem, mert több természetes árnyalatot is tartalmaz, és a feltűnőbb színek sem azok a brutál kihívóak. Persze kinek mi ugye... Mert kihívás azért így is van benne, a videóban például a lila árnyalatot használtam, és attól függetlenül hogy egy csodálatos, mély, lila árnyalatról van szó, azért felkenve elég látványos így is. 


A paletta több mint fele matt árnyalatokat takar, és a világos bőrszínen kívül extrán pigmentáltak ezek is. De a bőrszínnel sincs egyébként sok bajom, mert a funkcióját pont ellátja így is, hiszen az élek elsatírozására, vagy egy ütős szín alá alapnak pont tökéletesen megfelel így is. Az én kedvencem nem meglepő módon a lila és a narancs árnyalatok, csodás fényük és telt színük van, csillám mentesek természetesen. Sajnos a sötétbarna világos a szemöldökömhöz, így azt nem tudom szemöldök kitöltésre használni, csak ezért nem mondom rá hogy tökéletes a paletta. Ja és a tükör, nekem kicsit hiányzik belőle.




A sminkvideót itt tudjátok megnézni:




Ti szeretitek nyáron a színes sminkeket?
Anett

*A bejegyzésben bemutatott palettát a Notino-tól kaptam tesztelésre

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger