2019. március 20., szerda

Az igazi influencer 10+1 ismérve #neveddkomolyan

Sziasztok! Csak egy kis humormorzsát hoztam Nektek mára, remélem senki nem veszi túl komolyan és főleg nem veszi magára, de van egy-két olyan influencer-típushiba, amin jókat szoktam derülni, és gondoltam megosztom veletek is. 



1. A követőit már a karrierje indulásakor elnevezte valami hipercuki, überkirály becenévvel, ami egyáltalán nem sablonos, viszont nagyon fancy, hihetetlenül egyedi és fantáziadús. Ezt a megnevezést aztán persze minden kontentjében vagy ezerszer elsüti, hogy mielőbb beépüljön a követői tudatába, ezzel némiképp szektásítva őket maga köré.

2. Sosem vásárolt magának fake követőket, azt mindig a konkurencia vette neki! Ebből is látszik, milyen jó viszonyt ápol versenytársaival - ó, bocsánat... a barátaival, hiszen #sharingiscaring 

3. Nincs az a repi ajándék amit ne tudna beilleszteni az életébe, legyen szó akár szépségápolásról, háztartásról, utazásról vagy egészségről.

4. Egy adott termékről bármennyit képes posztolni, hogyan használja utazás előtt, alatt, után, otthon, strandon, játszótéren, autóban, kávézóban, edzőteremben, plázában, földön-vizen-levegőben, éjjel és nappal, fönt és lent, szóval a variációk tárháza kimeríthetetlen. Ezzel is szemléltetve hogy az adott repiajándék mennyire praktikusan kihasználható.

5. Soha, még véletlenül se jelzi hogy az éppen aktuális, legőszintébb, spontán sztorija reklám lenne, ne adj Isten szponzorált tartalom. Ha mégis, valami csoda folytán kiírja, akkor valahol a hashtag halom közepén, idegen nyelven, jól elrejtve teszi. 

6. A minőséget helyezi előtérbe a mennyiséggel szemben, bátran kiáll a méregdrága használati tárgyak mellett, bár, ha ő maga vásárol, akkor megmarad a kommersz vonalnál. 

7. Van legalább 30 hozzá hasonló influencer barátja, akivel szuper loop nyereményjátékokat tud szervezni, és véleménye szerint, aki mind a 30 influencert beköveti az már önmagában ajándékot érdemelne a munkájáért. 

8. Ezt a 30 influencer pajtit promotálja is a saját követőinek úgy kb havonta egyszer, hiszen #sharingiscaring - ja, ezt már mondtam...

9. Van legalább 1 betegsége, vagy bármi olyan az életében amiért sajnálni lehet, persze ezt nem várja el, de jó ha elő lehet kapni néha napján témaként valami hétköznapi dolgot, csak hogy lássuk, ő is emberből van.

10. Nála még a hétfő reggel is nagyon fancy, napfényes, nem kapkodós, ágybareggelis... Vagy valamelyik promó útján egy szállodában lőtt 34734983 db képet és azt posztolja, elosztva az év összes hétfőjén.

+1. Ha valaki a fenti turpisságokat esetleg, véletlenül, netalántán megemlíti neki, akár csak felületesen is, egyből harap!


Ti mivel egészítenétek ki a listát?
Anett

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger