2019. február 25., hétfő

Fürdőszoba újratöltve!


Mikor ideköltöztünk azt hittem a konyha a "kompromisszumos" hely a házban, de ahogy telt az idő és ahogy egyre jobban belaktam azt a nagy monstrum konyhaszekrényt, egyre jobban megbarátkoztam vele. Ezzel egy időben pedig meguntam a fürdőszobánkat. Ami ráadásul már felújításra is szorul.



Nem mondom hogy nem tudok benne létezni és katasztrófa a helyzet, de el tudnám képzelni hogy egy nagy generálon megy át. Na azért nem olyan teljes tatarozásra gondolok, mert például a csempét nem verném le a falról (jó, tudom, rá is lehet ragasztani vagy át lehet festeni) de igazából a csempével még elégedett vagyok. Tetszik hogy melegséget áraszt, és nem az a szokványos - vagy manapság nagyon trendi - fehér vagy éppen kék. De a csempén kívül lényegében mindent kicserélnék benne szívem szerint, a pénztárcám szerint persze már nem, de erre is jó ez a felület nekem, hogy tervezgessek egy kicsit!



Ahogy látjátok, nem sok tároló van benne, nem is férne el nagyon még több, de jó lenne maximalizálni a helykihasználást. Ezért úgy gondoltam, hogy vagy egy nagyobb mosdószekrény, vagy egy plusz tárolórendszert kellene beiktatni. Igen, sok a cuccom, de ne gondoljatok rosszra, nem csak szépségápolási termékekkel pakolnám meg a szekrényeket, ugyanis jelenleg simán elférek ebben a kis tükrös szekrényben a napi sminkcuccaimmal, parfümökkel meg krémekkel együtt! De szeretem ha a fürdőszobában tárolhatom a tisztítószereket, lehetőleg valamilyen zárható módon, illetve jó lenne ide is egy olyan polcrendszer például, amin jól elhelyezhetőek a tiszta törölközők.

Az inspirációt a favi.hu-ról válogattam, ez az oldal egy új bútor és dekoráció kereső, ahol nem csak össze vannak gyűjtve a termékek kategóriák szerint, hanem inspirációt is ad az otthonunk berendezéséhez, legyen az akár a fürdőszoba vagy épp a gyerekszoba.

Bútor kombináció ITT



A legfájóbb talán az, hogy a zuhanyzót is ki szeretném cserélni. Egyrészt régi és zörögnek az ajtói, de valami brutális módon, valamint nem is tetszik, jó lenne egy kicsit nagyobb. Ráadásul, egyszer leesett az a sarokba illeszthető, öntapadós, állítólag 5 kilót is kibíró polcocska onnan belülről, és egy fél tenyérnyi helyen lepattant a zuhanytálcáról a festék. 

Ívelt zuhanykabin ITT

Ezek után még egy-két aprósággal dobnám fel a fürdőszobánkat, vinnék bele egy kis tavaszi hangulatot, egy kis zöld színt. Először is lecserélném a szürke mintájú fürdőszobaszőnyeget egy kicsit vidámabb, üdébb darabra. Egy hagyományos formátumú szennyes tartót is beszereznék, mert ez a zsák nem annyira tetszik már, valahogy a hagyományosabb, "kosár szerű" tartók jobban tetszenek. Valamint pár növényke is biztosan feldobná a fürdőszoba kinézetét, ezért is lenne jó egy polcos elrendezésű szekrényt elhelyezni bent. 

Fürdőszobaszőnyeg ITT


Ti terveztek mostanában fürdőszoba felújítást?
Anett



* A bejegyzés a Favi.hu - val együttműködésben készült.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger