2019. február 17., vasárnap

Smink készítő workshopon jártam! - Glamoriginal Makeup by Nature (+VIDEÓ)


Sziasztok! Ez most egy sminkelős, élménybeszámolós poszt lesz, amolyan kettő az egyben fajta. Nemrég ugyanis meghívást kaptam egy nagyon érdekes workshopra, ahol magamnak keverhettem ki nekem tetsző színárnyalatban néhány sminkterméket. Ugye milyen izgalmasan hangzik?



A kiscsoportos foglalkozást a Glamoriginal Makeup by Nature házigazdája, Judit tartotta, méghozzá egy nagyon családbarát helyen, a Sóska sóbarlangban. Szerencsés volt a helyválasztás, ugyanis jól megközelíthető a hely, hiszen a Mammut bevásárlóközpont tőszomszédságában van. Egy szép, hideg péntek délután került sor a közös alkotásra, ahol rajtam kívül még 5 résztvevő volt, tehát a hangulat is nagyon családiasra sikeredett. Judit forró teával és finomságokkal várt minket, a gondosan előkészített asztalról nem is beszélve, ahol katonás rendben álltak az alkotáshoz használatos eszközök. Valamint az alapanyagok is ugyebár, amik közül kiemelném azt a sok csodás ásványi pigmentet, amik ugye a sminkünk színét adják. Ha valaki azt hinné, hogy egy kizárólag természetes összetevőket tartalmazó sminktermék csakis halvány, nude árnyalatú tud lenni, azt ki kell hogy ábrándítsam, ugyanis ezek a színek élénkek és vibrálóak voltak, csak rajtunk múlt milyen töménységben keverjük bele az adott sminktermékünkbe.

De akkor térjünk is rá a gyakorlati részre. Miután átbeszéltük mi mire való, kiválasztottuk milyen termékkel szeretnénk kezdeni. Az első lépés mindig a színek kikeverése volt, amihez a kis mozsárba kellett az általunk megálmodott árnyalatnak megfelelően összemixelni a porokat. Egy dologra kellett csak ügyelni - bár erre kicsit nehéz volt - hogy a színekből egy adott mennyiségen belül maradjunk, ami ugye a térfogatot jelenti (nyilván, minél több anyagot keversz össze, annál több felesleg keletkezik. A videóban látni fogjátok, nálam a rúzsból lett nagyobb a mennyiség, így a megmaradt részt kis tégelybe töltöttem és így lett krémpirosító). Nagyon élveztem játszani a színekkel, órákig tudnám kevergetni őket, és húzni a kezemre a színmintákat! Szuper jó csajos/barátnős programlehetőség ez, bátran ajánlom Nektek is kipróbálásra! Nem mellesleg, ezek a termékek 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó natúr kozmetikumok, minden bőrtípus számára kíméletesek és parabénmentesek!

Ha Ti is szeretnétek részt venni egy ilyen workshopon akkor katt ide:

A sminkvideót pedig itt tudjátok megnézni:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger